Грозно! Зорница Линдарева все пак вкара Коцето в леглото си (Двамата го направиха в Пловдив – Скандални подробности)

Грозно! Зорница Линдарева все пак вкара Коцето в леглото си (Двамата го направиха в Пловдив – Скандални подробности)
3.5 (70%) 2 votes

Зорница Линдарева е успяла да постигне своето и да преспи с Константин

Зорница Линдарева и Коцето преспаха заедно, въпреки, че той е женен

Зорница Линдарева постигна своето! Намаханата манекенка показа, че няма никакъв срам когато става въпрос за мъже. И още в Биг Брадър упорито сваляше семейния певец. Пред камерите той се опитваше да го раздава мъж за пример, но феновете добре знаят колко слаб му е ангела.

Още на партито по случай финала на шоуто Коцето награби едрогърдата брюнетка пред очите на жена си, уж позирайки за снимка, но същинският екшън се разиграл седмица по-късно, докладват свидетели. Откакто хвърли око на певеца в Къщата, Линдарева си поставила за цел да го прелъсти и вече е постигнала целта си.

Зорница ЛиндареваЗапознати издават, че Зорница не пропускала участията на своя любимец и успяла да го съблазни след една от сценичните му изяви в пловдивска дискотека миналата неделя. Почерпен с обилно количество алкохол и далеч от погледа на съпругата си Надя, Константин се предал пред сочните форми на Линдарева и вечерта завършила в хотелската му стая, където двамата се отдали на бурни страсти.

Флиртът на бившите съквартиранти не останала тайна за посетителите на заведението, защото те се награбили още там и без свян се натискали пред очите на всички присъстващи.

„Коцето се опитва да гради имидж на образцов съпруг, но истината е, че никога не е бил верен на Надя. Редовно й кръшка я с танцьорки, я със случайни почитателки, даже и с колежки от лекия жанр”, коментира пред „Уикенд” запознат с разгуления живот на певеца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар