Грозно! Гери-Никол цъфна по бельо на събитие (Вижте изцепката й – Снимки)

Гласувайте за статията

Гери-Никол лъсна полугола, певицата шашна с вулгарен тоалет

Гери-Никол се появи на наградите, посветени на рап културата в нелеп тоалет. Певицата, която отнесе цели две статуетки за „Моден идол на годината” и „Най-добра ар енд би изпълнителка”лъсна почти гола на сцената.

Тоалетът на Гери не само не впечатли почитателите й, но и предизвика вълна от неодобрителни коментари. Тя бе по бельо, а отгоре си имаше нещо като покривало, което прилича по-скоро на перде. Под него се виждаше голямата й дупара, единствено прикрита от прашките.

Снимка: Инстаграм

Феновете веднага скочиха на изпълнителката за нелепия й вид. Някои смятат, че с такъв тоалет ставаш за смях. Други са още по критични като казват, че Гери-Никол е ударила дъното с това си облекло.

Снимки: Инстаграм

С. Найденова пише: „Колкото и да се опитваш да имитираш Minaj, Cardi B и J Lo, която и друга да опитваш, си оставаш парцал! Бива ли на такова мероприятие да ходиш облечена в перде!? Не знам гаджето ти, дали не го е било срам 🙄😫🤮🤮… А някога те харесвах и с нетърпение чаках песните ти… Тцтцттц дъноо…”

Има и още по-крайни мнения за представянето на певицата като това на  f_rancoff:„Мега ограниченото парче, две приказки не може да изкаже като хората, пълна мутреса 😆😆 по жалка от койот”.

Снимка: Инстаграм

Ар енд би дивата бе в компанията на новото си гадже по време на церемонията кикбоксьора Дани Илиев, а хората се питат не е ли почувствал срам от изцепката на новата си половинка? Но ако се съди по снимката им май изобщо не му пука!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар