Грозно! Гери-Никол прецаква всички в Капките (Татко й купува победата на финала – Вижте скандалната схема)

Грозно! Гери-Никол прецаква всички в Капките (Татко й купува победата на финала – Вижте скандалната схема)
2.5 (50%) 2 votes

Гери-Никол е твърдо решена да си купи победата в Като две капки вода, след като не показа никакъв талант

Гери-Никол печели Като две капки вода! Финалът на шоуто е след 4 дена, но вече е ясно, че варненката ще бъде победител. И то не заради невероятен имитаторски талант. А благодарение на парите на татко й.

Както стана ясно, на финал отиват варненката, фолк певецът Константин, поп певецът Славин и актьорът от „Столичани в повече“ Иван Юруков.

Както на тях, така и на хората в екипа и бившите участници е ясно, че именно Гери ще бие всичките.

Константин е потенциален фаворит, но той вече за втори път печели реалити формат („ВИП Брадър“) и това е удобно оправдание защо да не бъде коронясан и в този. Славин и Иван са просто прах в очите, Славчев също е печелил в предаване първото място („Х фактор“), докато болната амбиция на Яката дупара, подплатена с парите на татко й, мачка здраво всичко наред и освен в музикалните класации и на хип-хоп наградите, не е заемала челна позиция в ТВ продукция.

Гери-Никол Като две капки вода

Снимка: YouTube

В началото на „Капките“ Гери тръгна доста несигурно и по нищо не личеше, че е талантлива певица, която изкарва пари от занаята с пеенето. Малкият й брой точки, които зрителите и журито й даваха, също декларираше ниските й позиции и възможности в шоуто.

Изморена и с накърнено его от острите критики и обиди на Фънки, Гери-Никол и връзките й взеха превес в нейна полза и пред Халваджиян. В средата на предаването отношението към нея коренно се промени, предават от Hotarena.net.

Интересен факт бе, че между варненката и Златка Райкова имаше приятелство, което се развали по време на тв продукцията. И за Русата не остана скрито, че дружката й добре се погрижи бързо да се забрави, че именно Райкова бе считана за гвоздея и приятната изненада в предаването.

Голямата Софи Маринова също остана в сянката на 19-годишната девойка, но не поради липса на талант… а на власт.

Всички знаят, че Гери-Никол е и с уговорена победа, която официално ще лъсне след 4 дни!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Грозно! Гери-Никол прецаква всички в Капките (Татко й купува победата на финала – Вижте скандалната схема)”

  1. Златена

    май 24. 2018

    За да прецакаме планът на бащата на Гери -Никол трябва в понеделник 28 май 2018 когато е финалът на Като две капки вода да гласуваме със смс за Иван Юруков.Според харесванията в фейсбука на като две капки вода 1.Иван Юруков 2 .Константин 3.Славин Славчев 4 .Гери-Никол

    Reply to this comment

Добавете коментар