Грозно! Гери Малкоданска показва сина си само за пари (Вижте как го използва, за да печели)

Гласувайте за статията

Гери Малкоданска лъсна в реклама с Лео, а иначе крие лицето му в социалната мрежа

Гери Малкоданска е известна с това, че до сега не е показвала лицето на сина си в социалната мрежа. Скоро обаче синоптичката лъсна в реклама с цялото си семейство, за да рекламира бебешки продукти.

Изненадата на феновете й беше голяма, тъй като красавицата до сега упорито криеше лицето на наследника си. Дори на снимките, които скоро публикува от прощъпалника на Лео и от неговото кръщене Малкоданска пак не показа как изглежда порасналото й дете.

Снимка: Инстаграм

Момченцето се роди преди повече от година. Но никой до сега не бе виждал очите му, устните или брадичката. Гери непрекъснато го показва в гръб. Почитателите на къдрокосата хубавица все се питаха защо така упорито го крие от тях и очакваха с нетърпение да видят на кого повече прилича малкия юнак.

Снимки: Хотнюз

И ето, че им се отдаде тази възможност. Рекламата, в която участва и мъжа на синоптичката, а Лео е главен герой го показва в цялата му прелест.

Само, че почитателите на тв звездата не са доволни от постъпката й и я корят, че използва детето, за да печели на негов гръб. А хонорарът ще е достатъчно висок, за да се реши Малкоданска  да покаже лицето на сина си, предават от hotnews.bg.

Феновете се питат ще продължи ли Гери да крие лицето на момченцето си, след като цяла България го видя. И ще го показва ли само срещу пари?

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар