Грозно! Борис Дали обижда жена си: Дебелана, виж се на какво приличаш! (Вижте как я тормози)

Гласувайте за статията

Борис Дали подлага жена си на жесток психически тормоз

Борис Дали безжалостно тормозил психически жена си Лили Станчева, твърди “Уикенд”. Брюнетката, която припечелва като гримьорка, постоянно била обиждана от любимия си, че е дебела, занамарена и “да се погледне на какво прилича”.

“Той дори й постави ултиматум, че ще я зареже, ако не отслабне. Гаври се с жената и се държи безобразно с нея”, разкриват потресени познати на фамилията пред изданието. Въпреки това клетницата стоически търпяла издевателствата на самозабравилия се Борис. Покрай двете бременности Лили натрупала килограми, които не можела да свали въпреки вечните изтощителни диети. Тя даже тръгнала на фитнес в Дупница, която е съседна на Бобов дол, където живеят.

Борис Дали жена

Снимка: Марица

Лили Станчева и Борис Дали сложиха край на съвместния си живот в края на 2019 година. Причината за финала на отношенията им бяха системните изневери на Борис. “Лили беше свикнала с обидите, ироничните подмятания и лошото му отношение, но изневерите й дойдоха в повече. Един ден й писна и реши да му покаже вратата”, разказват познати на разтурената фамилия.

Публична тайна е, че Борис Дали си ляга с най-различни красавици и кажи-речи във всеки град си имал по една любовница. За някои от похожденията му Лили знаела и му вдигала системни скандали, но търпяла заради децата. Преди няколко месеца се появиха слухове, че тя отново му е простила и двамата са се събрали в дома им в Бобов дол. Самият Борис Дали до този момент не е коментирал семейния си статус. Разделени или не, всички приятели на двойката знаят за обидите на Дали към майката на децата му и постоянните му изисквания към нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар