Грозно! Благой Георгиев използва пандемията, за да се изтъква (Вижте издънката му)

Гласувайте за статията

Снимка: Фейсбук

Благо Джизъса, известен най-вече с любовния си живот, отново намери начин да изпъкне.

Паниката около новия коронавирус явно не му се отразява изобщо, а е просто нов повод да блесне. Припомняме, че футболистът е силно религиозен и в последните години дори изгради два параклиса – в Суходол и в Горна баня. Явно е дошъл моментът, в който Благо се чувства достатъчно смирен и праведен, за да си позволи да призове патриарха да отслужи литургия. Мечтаната литургия според Джизъса трябва да пази всички нас от бедствието.

„Братя и сестри в Христа, нека да се обединим и да помолим Негово Светейшество патриарх Неофит да обяви всенароден пост и моление! Историята многократно учи, че в подобни ситуации отправеният всенароден глас към ГОСПОД БОГ в съвсем кратко време води до прекратяване на бедствието“, цитира смирения Джизъс „България днес“.

Половинката на футболиста – Златка Райкова, подкрепи любимия си и също призова миряните да измолят от патриарха така мечтания молебен. Припомняме, че красавицата се наслаждава на връзката си, като дори роди дете на Благо. Плеймейтката се слави като добра майка, която безусловно приема и обича децата му от други жени. Двамата се стремят да поддържат успешен имидж и обикновено са активни в социалните мрежи, като не се свенят да приемат и покани за участия в разнообразни телевизонни формати. Коронавирусът, който изплаши нацията, не може да спре атрактивната двойка и тя изнамери начин да бори вируса с нестандартни средства.Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар