Грозно! Анджелина Джоли забрани на Шайло да се среща с Брад (Вижте как му връща за развода)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли и Шайло се скараха жестоко, актрисата я плаши, че никога повече няма да види баща си

В семейството на  Анджелина Джоли не спират да кипят страсти. Връзката на актрисата с 13 годишната й дъщеря отново се влоши. Холивудската звезда скоро й забрани да се вижда с баща си.

За никого не е тайна, че Шайло, която е най-голямата биологична дъщеря на бившите съпрузи има много силна връзка с Брад Пит. Тийнейджърката не за първи път признава, че иска да живее с татко си.

В момента момичето е много уморено от постоянния контрол на майка си заради пътуването из Европа за премиерата на филма „Maleficent 2: Lady of Darkness”. Нещастната девойка призна на Джоли, че иска да отиде при Брад в Лос Анджелис.

Снимка: Инстаграм

Анджи обаче бе ужасена от желанието й. Дори за миг не помисли за такава възможност. А директно отсече „Не”, разкриват хора от екипа на актрисата, който я придружава на турнето.

По с време на скандала, който избухнал тя не си сдържала нервите, не успяла да се контролира и показала нечувана жестокост към наследницата си. Дори я заплашила, че може би никога повече няма да види баща си, предават от kp.ru.

Дали Джоли е все още разстроена от раздялата си с Мадоск и не може да преглътне, че още едно дете иска да я напусне не става ясно. Или пък иска с жестокото си деяние да си отмъсти на Брад Пит заради факта, че Шайло го обича повече от нея. Но без съмнение постъпката й е грозна.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар