Грозно! Алисия отсвири свое участие, дори не се извини (Вижте как разочарова феновете)

Алисия демонстрира грозно неуважение към поетия от нея ангажимент и феновете си

Фолк певицата Алисия за пореден път показа своето неуважение към публиката, благодарение на която стана популярна.

Изпълнителката на „Ара мюзик“ изправи на нокти цялата община Доспат с арогантното си поведение и неизпълнение на договора. Вакарелската звезда бе поканена да закрие първия концерт от тридневния събор на община Доспат.

Организаторите се бяха постарали да направят един незабравим празник на своите съграждани и всичко течеше като по мед и масло, докато не дойде редът на Алисия, пише Блиц.

Програмата започна малко след 18 часа, където водещата Елизабет Методиева обяви един от най-известните оркестри в този край – народно веселие с орк. „Панчо Иванов“. Музикантите събраха пред сцената голяма тълпа от хора, които веднага започнаха да извиват дълги и кръшни хора.

Алисия
Снимка: ХотНюз

След тях на сцената се качи всеобщата любимка Николина Чакърдъкова и нейният ансамбъл. Певицата от Гоце Делчев трябваше да приключи своето участие малко след 22 часа. Но се наложи да продължи, докато се появи гвоздеят на вечерта – Алисия. Оказа се, че изпълнителката на „Имаме ли връзка“ има проблем с автомобила си и е в Стара Загора.

Николина продължи да пее с цял час отгоре и накрая каза на микрофона: „Явно Алисия е спукала две гуми“, съмнявайки се и тя в истинността с повредата на колата на колежката си.

След като удължи програмата си с близо час, след това на сцената се качиха отново орк. „Панчо Иванов“, за да прикрият отсъствието на Алисия.

С час и половина закъснение тя се появи на събора с неподходящо за празник облекло – дънки и потник. Повярвалата си певица не сметна за необходимо да поднесе извинения на организаторите и публиката, а директно започна да реди дуетните си песни, тъй като самостоятелни хитове почти няма.

Наглостта й мина всякакви граници, след като реши да пее едва 40 минути и да слезе от сцената, предават от Hotnews.bg.

По договор всички изпълнители имат ангажимент за час и половина. В последствие се разбра, че била поела и друг ангажимент и трябвало да потегля, но това го съобщава на организаторите при свършен факт. От общината заявиха, че са крайно разочаровани от нея и за нищо на света не биха я викнали отново. Съборът в Доспат се провежда за 33 пореден път и в цялата история не са срещали подобно надменно поведение от гост-изпълнител.

1 коментар
  1. Ани казва

    Kaтo я глeдaм тaĸa нaмaзaнa и нaчepвиcaнa cи пpeдcтaвям ĸoлĸo гнycни гaдни cвинe ca я тъпĸaли, дъpтaци c yвиcнaли x*йщa и ĸoлĸo „бизнecмeни“ ca я yнижaвaли и ĸapaли дa пpaви ĸaĸви ли нe извpaщeния и дa ce мoли зa тeя eвтини peплиĸи пapцaли и зa фpизьop и гpимьop!!! Ha зaпaд жeнитe изĸapвaт xиляди и caми cи ĸyпyвaт cтaaндapтa нa живoт! Tyĸa тeя мъpши ca пpocтo eвтини ĸy*ви!!! C нищo, aмa c нищo нямaт тяxнa индивидyaлнocт, cтил, aвтoнoмнocт… Tъпи „ĸoпия“… Kaĸвo ми ce cнимaш c тeя пapцaли гaдeн бoĸлyĸ.. Koй знae ĸoлĸo ĸocмaти тaш*ци cи лaпaлa и близaлa мъжĸи aн*cи зa 1000-2000лв….. Eвтини cтe!!!! Πoвpъщa ми ce oт тeя Бг eвтини ĸy*ви!!!!! Уpoди!!!
    Те така дават 1000-2000лв….. Да не си първа красавица, вече стара, а и има мноооооого други по красиви момичета, които могат да я заместят за 5мин… Лапай таш*ци, ближи мъжки за*ници и после взимай букети за фейсбук и инстаграм, мама ти ку*венска проста!!!!!
    Не благодаря!!! Предпочитам да си нося с достойнство дрехите, да си ги купувам сама, а и стила не се купува…Облякла някаква детска пола тип „пачка“ с бял потник и развлечена риза…. Това ли измисли бе??? ???????

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.