Гринго на Софи Маринова катастрофира в Германия (Всичко за трагедията)

Гласувайте за статията

Гринго на Софи Маринова бере душа в Германия след катастрофа

Гринго на Софи Маринова бере душа в Германия. Бившият вече съпруг на певицата Тодор Давидов е в критично състояние в болница в Берлин. Той е пострадал след тежка пътна катастрофа, а лекарите не дават много информация за състоянието му.

Гринго бил на път с приятели, когато инцидентът се случил. Айтозлията заминал за чужбина след няколко седмици на морето, заедно със свои авери. От последните новини става ясно, че не той е бил зад волана и не е причинил катастрофата. Но състоянието му е много тежко и е настанен в клиника в Берлин.

Както е известно, само преди няколко седмици певицата Софи Маринова се разведе с него, след като той нанесе тежък побой. Скандалите и сцените на ревност между двамата бяха ежедневие, но след един такъв певицата се озова в болница със счупена ръка. Ден по-късно тя подаде молба за развод и се раздели със съпруга си по кратката процедура. Двамата останаха женени едва три месеца, след което бракът им се разпадна, пише BG Life.club.

Преди да се ожени за Софи Маринова, Давидов лежа почти година в затвора за заплахи и изнудване. Той изнудваше айтоски бизнесмен, заплашвайки да посегне на неговия живот и този на близките му. След ареста му Софи Маринова обмисляше да приключат отношенията си, но реши да му даде втори шанс. Когато мачото пропиля и него, тя взе решение да се раздели завинаги с него, предава още blife.bg

Гринго на Софи Маринова катастрофира в Берлин сн. Фейсбук

Гринго на Софи Маринова катастрофира в Берлин сн. Фейсбук

Към днешна дата Гринго и Софи Маринова вече не са женени, но певицата все още не е коментирала новината за инцидента. Гринго е бил в Берлин от няколко дни със свои приятели. По всяка вероятност мачото е избрал да се премести в чужбина за известно време, докато ехото около развода му утихне. Спекулациите относно причините за раздялата с певицата не спират, но нито тя, нито бившият й вече съпруг пожелаха да ги коментират.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар