Гринго глези Софи Маринова с меден месец в Гърция (Снимки)

Гласувайте за статията

Гринго глези Софи Маринова с меден месец в Гърция

Гринго глези Софи Маринова с меден месец в Гърция. Ромската перла и годеникът й се наслаждават на романтичен воаяж в южната ни съседка. Там Софи се радва на приказна ваканция в компанията на любимия си съпруг, а освен това, според слуховете, двойката работи и за бебе, пише „България днес“.

Двамата споделиха снимки в социалните мрежи, на които се вижда как се забавляват. На част от кадрите Гринго храни гълъби в центъра на Солун, а на други Софи се вози на пиратски кораб.

Оказа се, че певицата отдавна си мечтае за подобно приключенско пътешествие и мъжът й реши да я зарадва. Затова и щастливата двойка не пропусна да се снима с капитана, като споделиха снимки в мрежата.

Вълнуващото приключение на двойката бе допълнено от безкрайно романтичното обяснение в любов на Софи към съпруга й. Тя му благодари десетки пъти, че е до нея.

„Благодаря ЛЮБОВ МОЯ за прекрасния подарък. Ти си моето днес и всяко мое утре.“ „Знаех от мига, в който те срещнах, че има нещо в теб, от което се нуждая. Оказа се, че не е нищо в теб. А си просто самият ти…„Ти си моят единствен избор, защото никой не ме прави толкова щастлив, колкото ти“.Благодаря, че се стараеш! Благодаря, че ставаш все по-добър! Благодаря, че ме оценяваш! Благодаря, че ме обичаш и в бури, и в слънце, и в дъжд!
Благодаря, че дори за миг не се отказа от мен, от нас, от любовта!
Благодаря ти, че ме обичаш, ей така, без причина, не по навик, от сърце!
Благодаря ти за всичко, любов моя! Не искам друго, само да си пожелая цял живот да те имам, за да ти благодаря!“, написа развълнуваната изпълнителка.

Софи Маринова и Гринго с меден месец в Гърция сн Инстаграм

Софи Маринова и Гринго с меден месец в Гърция сн Инстаграм

По всичко изглежда, че щастливите младоженци се носят наистина на крилете на любовта. И са по-щастливи от всякога, предава HotArena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар