Григор Димитров стяга семейно гнездо за 3 милиона! (Задава ли се сватба?)

Гласувайте за статията

Григор Димитров крои сериозни планове за бъдещето, включващи установяване в Страната на неограничените възможности.

Откакто се разшумя покрай връзката на Григор Димитров и Никол Шерцингер, най-добрият ни тенисист сериозно обмисля идеята да се премести за постоянно зад океана, за да бъде по-близо до любимата си, с която още не са се наситили един на друг. Любовта зарежда нашето момче с нови сили и той трупа успех след успех на корта. Междувременно парите се трупат в банковата му сметка и той е готов да развърже кесията, за да демонстрира богатство.

Откакто е интимен със световноизвестната певица, на Гришо доста често му се налага да пътува хиляди километри, за да бъдат заедно между мачовете и турнирите. Тенисистът се води гражданин на Монте Карло, но не прекарва повече от месец-два годишно в този свой дом. Затова той е решил да се обзаведе с любовно гнездо в Маями, където в момента участва в турнир. Покрай тренировките и мачовете той намира време да поогледа луксозни имоти по източното крайбрежие и да намери точния за него.

Григор Димитров е определил сумата от 1.5 млн. долара, която смята да похарчи за бъдещия си дом в Mаями. За тази сума той може да се сдобие с къща на брега на океана с просторна градина, няколко спални, собствен яхтен кей и други екстри. Сумата никак не е малка, но не може да се сравнява с цената на дома на Никол, която наскоро се сдоби с огромни имение в Бевърли Хилс, пише vsekiden.com.

Разбира се, Шерцингер има и много по-големи възможности от Григор Димитров, но неговото богатство става все по-голямо и нищо чудно след някоя друга година да я настигне. Засега рекордът на певицата е 1 млн. долара за  по-малко от час пеене пред арабски шейхове. Но тези разлики са незначителни за влюбените, които вече ще имат не едно, а две любовни гнезда в САЩ.

Гришо мечтае за дом на брега на океана

Гришо мечтае за дом на брега на океана

Това логично поражда въпросът дали двамата не са готови и за по-сериозна стъпка от тази да заживеят под един покрив. Засега няма подобни изгледи, а и двамата са отдадени на кариерите си и скоро приключиха дълги и изтощителни връзки. По-скоро Гришо си е наумил да се сдобие с дом в Маями, защото му е омръзнало да живее в къщите на приятелките си. Преди това се подвизаваше в лукс имението на Шарапова във Флорида, а сега в това на Никол. Но Григор Димитров вече е име в световния спорт и трябва да поддържа очаквания от него стандарт.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар