Григор Димитров разкри: Сам съм, искам семейство! (Вижте признанията му)

Гласувайте за статията

Григор Димитров призна, че иска да има деца

Григор Димитров няма жена до себе си! Най-добрият ни тенисист е сам след раздялата с Никол Шерцингер в началото на годината. Това призна самият той при прибирането си в България.

„Тази година не съм мислил за любов, имах много перипетии и фокусът ми беше другаде – сподели Гришо в предаването „Тази сутрин“. – За момента нямам половинка. Искам да бъда баща, защо не? Ако годините продължават като тази ще ми е малко трудно. Аз самият не знам къде искам да живея в момента. Един ден искам да науча децата си на работа, на дисциплина и да бъдат себе си.“

Григор ДимитровГригор и Никол Шерцингер се разделиха в началото на 2019-а. Двамата бяха заедно около три години. Така и не стана ясна причината за края на връзката им. Най-вероятно тя се крие в наситените им служебни графици. През последните месеци Димитров бе свързван с безброй красавици – в чужбина и у нас. Но се оказа, че в момента е съсредоточен изцяло върху кариерата си.

Гришо призна, че най-много му липсва българската храна. И по-точно „пържолите на мама“. Той коментира с усмивка известния у нас израз „Мачкай, Гришо!“.

„Понякога ми става много приятно да го чуя, особено когато съм на другата част на света – искрен е Димитров. – Интересно е и много го оценявам. На всеки турнир има български знамена, което ме прави адски горд. Българин съм и винаги съм играл за България. В България се чувствам специално, въздухът е различен. Искам да се прибирам по-често, но програмата не ми позволява.“, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар