Григор Димитров разби Брад Пит (Влезе в топ 10 на суперзвездите)

Гласувайте за статията

Григор Димитров пребори Брад Пит в престижна класация

Григор Димитров успя да разбие холивудския секссимвол Брад Пит. И то в групата на най-сексапилните мъже на планетата. Успя да се класира на десето място. Невероятно, но факт, прахта му диша не само Брад Пит, но и други красиви мъже като Хари Стайлс.

Григор Димитров

Григор Димитров разби Брад Пит

Последната класация на MTV определя Гришо като любимец на жените. Заелият престижно място сред звездните и най-сексапилни мъже в света наш сънародник, отдавна вълнува сърцата на нежната половинка на планетата. Не само с постиженията си на корта, а и с чара си, с балканската си красота, и с младостта си, разбира се. И през 2013 получава титлата секссимвол, която приема съвсем спокойно.

С което показа, че самият той не е подвластен на тези емоции. Интересуват го главно постиженията на корта и го вълнува една единствена жена. Колежката му Мария Шарапова трайно се е настанила в сърцето му.

Григор Димитров

Златната двойка на тениса

Връзката Григор Димитров с талантливата и успяла рускиня започва през 2012 година. Вижда я на малкия екран и веднага й пише. По онова време и двамата са в Китай. Тя е в Пекин, а нашето момче – в Шанхай. Поради голямата ангажираност и на двамата, успяват да се видят чак след края на сезона. И така започва тяхната приказка.

Григор Димитров не се притеснява от факта, че в началото на връзката им той е почти неизвестен, а любимата му вече е име на световния корт. За него по-важен е човекът до него, а не звездата.

След краткотрайната си връзка със Серена Уилямс, той е щастлив, че съдбата го е свързала точно с неговата Маша, в която намира сродна душа, която го разбира и винаги подкрепя. Днес те са една от любимите двойки на почитателите на тениса.

Мария Шарапова и Григор Димитров са популярни не само с постиженията си на корта, в техните среди се наложиха и като „златната двойка на тениса”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар