Григор Димитров преспал и с Линдзи Вон? (Вижте как се издаде скиорката)

Сексбомбата на ските Линдзи Вон за пореден път се заигра с Григор Димитров, видя Kliuki.net.

И то по такъв начин, че за пореден път разпали слуховете, че двамата са имали иинтимно минало, макар в момента да имат половинки. „Любимите ми неща в България са Григор Димитров и Банско“, обяви скиорката.

Тя не за пръв го подкрепя показно на негов мач и парадира с отношенията им. Постооянните й заигравки и фамилиарничене много напомнят на тези на тенис машината Сериина Уилямс. За нея се знае, че навремето имаше бурна любовна афера с Гришо, с когото до днес са първи дружки и се заиграват като гимназисти в социалните мрежи.

григор димитров и линдзи вон
Колаж: Клюки.нет

Всичко това повдиига въпросът дали пък навремето Гришо не е пернал и Линдзи Вон като Серина? Нищо чудно, предвид плейбойския имидж на Григор и палавото минало на скиорката. А и двете с тенисистката имат общоо – легенди са в своя спорт, с пищни, мускулести тела са и са по-големи от Гришо.

За когото е всеизвестно, че си пада по какички. Само да припомним част от завоеванията му – Мария Шарапова, Никол Шерцингер, самата Серина… Все значително по-големи от него и все известни.

Източник: Уикенд

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.