Григор Димитров лудее в обятията на чужда мацка (Вижте как се забавлява без Никол)

Григор Димитров се отдаде на разточителни забавления след победата си в Лондон.

Дни след като надви най-добрите в тениса и с Никол Шерцингер си се обясниха взаимно в любов, двамата с Григор Димитров отново са разделени. Поп дивата все още има ангажименти към британския „Х фактор“ и това възпрепятства възможността да бъде заедно с любимия си на едно райско кътче. За пореден път най-добрият ни тенисист е специален гост на милиардера Ричард Брансън.

Григор Димитров ще вземе участие в благотворителния тенис турнир, който предприемачът организира. А междувременно хасковлията се е отдал на разточителни и заслужени забавления, които не пропуска да споделя в социалните мрежи. Тяхната дестинация е частният остров на Брансън на Бахамите. Там тенисистът си позволява да наруши строгия си режим и всяка вечер се отдава на щури партита до зори.

На едно от тях Гришо се оказа в центъра на вниманието на красавицата Кирстен Кътнър. Но в случая няма как да говорим за авантюра зад гърба на Никол Шерцингер. Дамата е съпруга на известния бивш голф играч и настоящ предприемач Грег Норман. Двамата се оказали едни от най-големите фенове на родния тенисист и не пропуснаха да се щракнат за спомен с него, пише blitz.bg.

Григор Димитров е усмихнат до уши, дори и без Никол
Григор Димитров е усмихнат до уши, дори и без Никол

А луксът, на който се наслаждава Григор Димитров в момента, със сигурност е точно по вкуса на неговата любима. За съжаление, тя не успя да го придружи. Но тенисистът й е обещал романтична и не по-малко тузарска ваканция следващия месец. Не е ясно дали на нея ще има суши, сервирано от лодки в басейна, но със сигурност ще има доста материал за папарашки снимки!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.