Григор Димитров към Шарапова: Промених се! (Опитва ли се да си я върне? – Вижте)

Гласувайте за статията

Григор Димитров и Мария Шарапова демонстрират все по-голяма близост

„Хората се променят“, съвсем сериозно каза Григор Димитров на Мария Шарапова на трибуната по време на демонстративния турнир „Куйонг Класик“ в Австралия. И веднага разпали коментари по цял свят дали чувствата към бившата му любов не са се разгорели отново.

Пред телевизионната камера Гришо изрече няколко думи към бившата си половинка, с което изуми всички, включително и коментатора Пол Макнами. В този момент красавицата се усмихваше и гледаше Григор право в очите. Тя се беше настанила на коментаторското място веднага след мача си с Лаура Зигемунд.

Двубоят им беше прекратен по желание на Маша, която се оплака от замърсен въздух, който е вследствие на мащабните горски пожари в Австралия. Рускинята загуби в първия сет след тайбрек с 6:7(4), а при 5:5 във втория пожела да се оттегли от корта. Шарапова обясни, че на моменти диша затруднено и не може да продължи. Съперничката също се оплака от пушека.

Минути по-късно Маша се настани на коментаторското място, а щом Григор излезе за мача си срещу Чорич, отиде да я поздрави и всички станаха свидетели на това, което й каза.

Григор Димитров и Мария Шарапова

Снимка: България днес

Димитров и Шарапова бяха заедно повече от три години (2012-2015 г.). Тенисистите се превърнаха в една от най-одумваните двойки в света на спорта по онова време. След това Григор имаше любовна авантюра и с Никол Шерцингер, но от месеци насам сърцето му е свободно.

За да излезе от ситуацията, любимата на цяла България тенисистка взе да се шегува с облеклото на родната първа ракета.

„Това, че вече не сме заедно, не значи, че не мога да се подигравам със стила ти на обличане“ – горе-долу под това мото премина любопитната дискусия в ефир между Мария Шарапова и Григор Димитров. „Какви са тези скелети?“, попита рускинята. „Харесват ти, нали?“, отговори Григор, преди да бъде съкрушен с отговора на бившата си приятелка: „Всъщност не“, пише България днес.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар