Григор Димитров и Никол Шерцингер отпразнуваха заедно победата (Вижте как трогнаха всички)

Григор Димитров категорично опроверга слуховете, че вече не е с Никол Шерцингер.

След зрелищната си победа снощи над Давид Гофен в Лондон, Григор Димитров не пропусна да благодари на най-близките си хора. Тенисистът прегръщаше дълго родителите си и своя треньор. А големият отсъстващ се оказа любимата му Никол Шерцингер.

Въпреки че не бе в залата, стана ясно, че певицата е стискала силно палци на своето момче по време на лайфа на „X factor“, където се подвизава като жури. А Григор Димитров пред целия свят я представи като негова приятелка и й благодари за подкрепата. По думите му, тя има голяма заслуга за неговия успех, макар и да не е плътно до него.

Щом разбра, че любимият й хасковлия триумфира за пореден път, Никол Шерцингер не сдържа емоциите си. Тя прекъсна лайфа на музикалното предаване и помоли гостите в залагат да ръкопляскат шумно и на крака за Григор Димитров. Засне и видео с този емоционален момент, в който е толкова горда със своя любим. А приказките й, че е сама и самотна, засега остават на заден план…

След грандиозния финал и победата си, най-добрият ни тенисист се оказа в обятията на гордата от него Никол. Двамата са отпразнували заедно триумфа в Лондон, за което ги издаде физиотерапевтът на Григор Димитров. Той се е щракнал с двойката край брега на река Темза, пише 24chasa.bg.

Григор Димитров и Никол са отново заедно и отново щастливи
Григор Димитров и Никол са отново заедно и отново щастливи

Засега не е ясно как точно е продължи вечерта на певицата и тениста, но със сигурност е била изпълнена с много положителни емоции. А и със сигурност вече не остава място за съмнение дали любовта на Григор Димитров и Никол е устояла на трудностите. Дано Шерцингер не е с него само когато е победител…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.