Григор Димитров и Мария Шарапова подозрително близки в Мадрид (Снимки на бившата двойка)

Григор Димитров и Мария Шарапова подозрително близки в Мадрид (Снимки на бившата двойка)
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров и Мария Шарапова видимо се наслаждават един на друг

Григор Димитров и Мария Шарапова показаха подозрителна близост по време на турнир

Григор Димитров и Мария Шарапова показаха подозрителна близост в Мадрид. Двамата тенисисти се разделиха преди повече от година и половина, но напоследък отново затоплиха отношенията си. За ужас на настоящата половинка на нашенеца Никол Шерцингер.

Преди няколко седмици Гришо и Маша прекараха над пет часа само двамата на обяд в ресторант, по време на който не спрели да си говорят и да се смеят.

Тези дни пък двамата бяха част от демонстративния турнир „Tie Break Tens“ в испанската столица Мадрид, а фотографите запечатаха любопитни моменти от случващото се помежду им.

Григор Димитров и Мария ШараповаГришо и Маша показаха близост и добро настроение, шепнеха си, усмихваха се – въобще сцени, които едва ли биха допаднали на настоящата половинка на тенисиста Никол Шерцингер, пише slava.bg. Не е тайна, че след раздялата си с хасковлията, рускинята на няколко пъти изрази съжаление и призна донякъде, че носи вина за развалянето на отношенията им.

Закачливите снимки показват, че миналото е забравено, а тенис феновете побързаха да заформят спекулации и дори залагания каква ще бъде реакцията на Шерцингер. Която не крие, че ревнува доста тенисиста.

А присъствието на Шарапова на трибуните определено се отрази добре на Гришо, който спечели демонстративния турнир.

Три победи в испанската столица му осигуриха титлата и чек за 250 000 долара. 100 000 от тях ще отидат за благотворителност в подкрепа на жертвите на домашно насилие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар