Григор Димитров изгони Никол от корта: Пречиш ми на кариерата! (Задава ли се краят?)

Гласувайте за статията

Григор Димитров запя нова песен на Никол Шерцингер.

В свое интервю преди дни Григор Димитров заяви, че преди трудно е разграничавал любовта от кариерата. А сега осъзнава, че това му е изиграло лоша шега. От началото на годината обаче, той демонстрира завиден напредък на корта и най-доброто си представяне досега. Това неминуемо поражда логичния въпрос дали успехът в тениса не е за сметка на самота.

Гришо и Никол официализираха връзката си точно преди една година, по време на Аустелиън оупън. Тогава Шерцингер се появи на трибуните, а след мача дари своето момче с целувка пред погледите на куп фотографи. От тогава до скоро акцентът около родния тенисист все падаше върху красивото му, богато и известно гадже. Това определено го разконцентрира и той направи няколко доста слаби представяния.

В началото се заговори, че кариерите на двамата ще са голяма пречка пред връзката им. Никол е поп дива, която непрекъснато е оградена от фенове, любителка на нощния живот. А Григор Димитров обикаля света и бие на зеления корт. Дори се заговори, че той й е поставил ултиматум да спре да пие, а тя се е сопнала сърдито.

Сега е ред на ново условие на фона на фона на иначе холивудската им връзка. Тенисистът е помолил с доста настоятелен тон Никол да не присъства на неговите мачове. причината – той се разконцентрира, а и погледите са вперени в нея и отношенията им, а не в представянето му с ракета в ръка. И наистина, Шерцингер така и не бе забелязана да му стиска палци от първия ред. А резултатът не закъсня и е повече от страхотен, пише slava.bg.

Григор Димитров държи Никол на разстояние

Григор Димитров държи Никол на разстояние

Колкото и странно да звучи, молбата на Гришо вече е подплатена със солидни факти. Откакто неговата възлюбена не припарва до трибуните на кортовете, той бележи победа след победа. Така само за този месец Григор Димитров има 10, които ще трябва дълго да бъдат празнувани с Никол, но насаме.

Вече няма да виждаме Никол по трибуните

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар