Григор Димитров забрави за Никол, отново флиртува с Шарапова! (Вижте ги по-близки от всякога)

Гласувайте за статията

Григор Димитров пак си изгуби ума по Мария Шарапова, спипаха го да флиртува с бившата си

Докато връзката на Григор Димитров и Шерцингер върви към своя залез нашият топ тенисист бе спипан да флиртува с бившата си любима. На партито преди турнира в Пекин Гришо съвсем забрави за Никол и бе в опасна близост с Маша.

Голяма е вероятността бившите влюбени да се съберат отново. Рускинята и българинът си хвърляха такива страстни погледи, от които стана ясно, че тръпката между двамата е още жива.

Гришо и Маша бяха щракнати от фотографите на купона в опасна близост. Между тях прехвърчаха любовни искри като доказателство на максимата, че старата любов ръжда не хваща. Нашенецът в един момент толкова замечтано гледа Шарапова, че няма съмнение какво изпитва към нея.

Григор Димитров и Шерцингер вече две години са заедно. Но все им се разминават графиците и рядко имат възможност да консумират връзката си. Както вече писахме въпрос на време е кога официално ще се разделят. Любовната страст между шоколадовата поп дива, която е с 13 години по-голяма от тенисиста и Гришо не може да се поддържа жива само с обаждане по телефона.

Може да е само съвпадение, но преди време Маша и Григор признаха, че именно в Пекин е започнала любовната им афера, предават от hotarena.net. Нищо чудно романтичните спомени от миналото да ги съберат отново.

Иначе в Китай Гришо получи световно признание за най-добре облечен тенисист. Хубав е българинът даже в традиционни китайски дрехи. Затова го наградиха със  съд от фин китайски порцелан заедно с колежката му Петра Квитова.

Григор Димитров и Петра Квитова с наградите

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар