Григор Димитров върти две след раздялата с Никол! Освен с Михаела Филева, спи и с колежка (Вижте как се издаде – Снимки)

Гласувайте за статията

Григор Димитров го удари на живот след като се раздели с Никол Шерцингер

Очарователната френска тенисистка Ализе Лим е поредната красавица, спрягана за нова любима на Григор Димитров.

След раздялата си с Никол Шерцингер Гришо се превърна в един от най-желаните ергени в професионалния спорт. През 2017-а, клюкарските издания гръмнаха, че красивата французойка е сменила Никол в леглото на Григор, като за доказателство бяха разпространение снимки, на които двамата спортисти обядват.

Според някои издания обаче тогава 26-годишната Лим е била само средство, с което Димитров се е опитал да накара поп певицата да страда, след като тя го нарани със снимки с други мъже по партита.

Наскоро обаче наблюдателни фенове на Григор и Ализе забелязаха, че двамата споделят по едно и също време снимки от зимните си ваканции. И докато Лим посочва в публикациите си Флумс (Швейцария), то хасковлията запазва мълчание къде точно гази из дълбоките преспи и си почива в хижа.

Григор Димитров

Снимки: Инстаграм

Потребителите веднага направиха връзка и слуховете за връзка между Димитров и Лим отново излязоха на дневен ред, отбелязва „Телеграф“.

След раздялата с Никол Гришо бе заподозрян, че е вкарал в леглото си и певицата Михаела Филева. Според клюката двамата имали тайна връзка от няколко месеца, като са прекарали няколко бурни нощи заедно при кратката визита на тенисиста у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар