Григор Димитров все още влюбен в Мария Шарапова (Ето как се издаде)

Григор Димитров все още влюбен в Мария Шарапова (Ето как се издаде)
5 (100%) 1 vote

Григор Димитров очевидно все още е луд по бившата си

Григор Димитров не може да откъсне очите си от красивата рускиня

Григор Димитров май все още е влюбен в Мария Шарапова. Родният тенисист се раздели с рускинята, с която имаха тригодишна връзка, но всичко в действията му показва, че все още не е прежалил хубавицата. Макар да твърди, че раздялата е била по взаимно съгласие и в момента му е по-важно да се концентрира върху кариерата си.

Григор Димитров не може да откъсне погледа си от Мария Шарапова

Григор Димитров не може да откъсне погледа си от Мария Шарапова

По време на рекламна фотосесия от преди няколко дена обаче чувствата му лъснаха с пълна сила. Гришо буквално не можеше да откъсне поглед от блондинката, докато двамата се снимаха заедно с други легенди и настоящи звезди на тениса. Очите на хасковлията издаваха мислите му, докато той наблюдаваше Шарапова на няколко крачки зад нея.

Погледът му не остана скрит и от онлайн потребителите, които са убедени, че нашенецът все още не е преживял бившата си половинка. „Като гледам как я гледа – още страда за нея“, категорични са форумци.

Други пък смятат, че и блондинката не е безразлична към тенисиста, макар да се опитва да го скрие. „То и тя не го е преживяла, като я гледам как изкуствено се смее“, разсъждават феновете. Които не крият, че се надяват да видят любимците си отново заедно в живота.

Очевидно, макар да се говори, че именно Димитров е бил инициатор на раздялата, чувствата му към Маша не са изчезнали. Макар името му да е забърквано в какви ли не афери, в това число и с колежката му Южени Бушар.

Най-нелепият слух пък беше, че Николета Лозанова успяла да се намърда в леглото на тенисиста. Слух, който самият той отрече като абсолютно безумие.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар