Грег Марсдън от „Завръщане в рая“ неузнаваем! Вижте Джеймс Рейн 34 години по-късно

Гласувайте за статията

Помните ли Грег Марсдън от „Завръщане в рая“? Вижте го днес

34-години след дебюта си като Грег Марсдън от „Завръщане в рая“, Джеймс Рейн продължава да вълнува женската аудитория. Хитовия австралийски сериал се радва на огромна популярност и дори днес продължава да привлича внимание и интерес.

Много домакини още въздишат по греховнокрасивия, но и изключително подъл Грег Марсдън. В сериала той играе съпруг на Стефани Харпър, който убива жена си, за да се оттърве от нея и да заграби състоянието й. А в същото време й изневерява под носа с най-добрата й приятелка Джили Стюарт.

В живота Джеймс Рейн няма много общо с персонажа си. Той е талантлив писател, актьор и певец. Мнозина може би го помнят от биографичния филм на Тина Търнър „Какво общо има любовта?“. В него той играе нейн мениджър, а освен това има и още няколко заглавия зад гърба си.

Роляна на Грег Марсдън от „Завръщане в рая“ прави Рейн звезда, но той не се задържа задълго на кинонебосклона. Артистът предпочита музиката и създава една от най-популярните австралийски групи Australian Crawl. След успеха на групата той се отдава на соло кариера, като за целта дори променя името си, докато се наложи.

В личен план Джеймс Рейн дълги години си остава блян за много жени. Въпреки че има щастлива връзка с дългогодишната си приятелка Лиана Уолрих, той не бърза да се ожени за нея. Двамата живеят на полуостров Морнингтън, а на 13 май тази година официално се венчаха.

Джеймс има и две деца от предишната си връзка с английския модел Ким Елмър. Красавицата му ражда дъщеря и син – Джеймс Роби – Рейн, който играе в сериала „Съседи“. След раздялата си той се събира с красивата Лиана, която обаче доста се изпоти, докато го отведе до олтара.

Грег Марсдън от "Завръщане в рая" е неузнаваем днес

Грег Марсдън от „Завръщане в рая“ е неузнаваем днес

След горчивата си първа връзка красавецът не иска и да чуе за брак. Но хубавицата успява да го убеди да скрепят любовта си с обети.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар