Грандиозен провал заплашва „ВИП Брадър“

Гласувайте за статията

Българските звезди масово отказват участие в реалитито

„ВИП Брадър“ е на път да се провали още преди да е започнал.

„ВИП Брадтр“ е на път да се провали още преди да започне

Все повече интересни за зрителите звезди, отказват участие в поредния сезон на реалитито.
Последна заяви демонстративно нежеланието си да влезе в Къщата Сашка Васева, пишат от lifestyle.bg.
„По повод излязлото в пресата съобщение, че ще участвам във „Вип Брадър“, искам да подчертая, че публикуваното не отговаря на истината. За разлика от другите популярни личности аз имам 2 деца, с които ми е ангажирано времето плътно“, официално заяви дупнишката Мадона в изявление до БЛИЦ.
Миглена Ангелова също отказа да стане част от „декора“ на прословутата Къща. Тя изпрати до екипа на Тупарев „кърваво“ писмо, в което заявява, че няма да влезе в риалити формата „заради всички, които въпреки мизерията, в която се намират, продължават да отстояват принципите си“.
На Нико вече отказаха и близкият му приятел Иван Христов и половинката му Ирина Сарачинова. Предложение получиха и Николета и Валери Божинови, но все още не са потвърдили участието си в реалити формата. Предполага се, че дори и жадната за слава плеймейтка няма да участва в цирка наречен „ВИП Брадър“.
Единствено Черната Златка дава мило и драго, за да участва в предаването. Според слуховете бургаската сирена дори е готова да си плати, за да влезе в Къщата.
Освен отказите на „ВИП-овете“  Нико Тупарев е изправен пред още един проблем. Съществува реална опасност продуцентът да остане без редакторски екип. Съдружникът му в сянка Ники Николов, който е и основният двигател на досегашните издания на „Биг“ и „ВИП Брадър“, е твърдо решен да го изостави, като вземе всичките си хора със себе си.
От конкурентите на Нова телевизия разкриха, че Николов е получил по-добра оферта.
По всичко личи, че „ВИП Брадър“ върви към пълен провал. Ако Тупарев не се вземе в ръце или излъчването на реалитито ще се отложи за следващата година, или той ще бъде заменен от небезизвестния Маги Халваджиян.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар