Горчиво! Ярен от „Сега и завинаги“ каза „Да“ в живота (Вижте кой открадна сърцето на Едже Кокенли)

Горчиво! Ярен от „Сега и завинаги“ каза „Да“ в живота (Вижте кой открадна сърцето на Едже Кокенли)
5 (100%) 1 vote

Горчиво! Ярен от „Сега и завинаги“ се сгоди

Горчиво! Фаталната Ярен от поредицата „Сега и завинаги“ се сгоди. Красавицата Едже Кокенли, която побъркваше почти цялото си семейство в сериала, изглежда тотално променена. Тя направо сияе от щастие, след като оповести новината за годежа си.

Бъдещата младоженка получи предложение за брак едва преди два дни. Щастливецът е голямата й любов — гаджето й Лиор Аитув, с когото са заедно от доста време. Предложението е било направено на морския бряг в Истанбул, а красивата младоженка сподели снимка и на пръстена — с огромен диамант.

В момента прекрасната Ярен, която по професия, освен актриса е и модел, се изявява в турската версия на „Сладки малки лъжкини“. Чаровната звезда играе ролята на една от най-фаталните героини в сериала. И по всичко изглежда, че се справя повече от добре.

За Едже се знае малко. Родена е в бившия български град — Лозенград, днес известен като Къркларели от другата страна на границата. Завършва основното си образование там, а след това заминава за Истанбул. Родителите й я пращат да учи във френски лицей, където се увлича и по театъра. В резултат на това, Едже решава да стане актриса. Ролята й в „Сега й завинаги“ я прави изключително популярна из цяла Европа и на Балканите. А малко след това среща и голямата си любов.

Двамата с Лиор не афишират много връзката си, с изключение на няколко снимки в социалните мрежи. Подробности за сватбата също не са известни. Засега щастливите годеници се радват само на любовта си и на това, че ще са заедно. А кога ще е щастливото може само да се предполага.

Горчиво! Ярен от "Сега и завинаги" се сгоди сн. Инстаграм

Горчиво! Ярен от „Сега и завинаги“ се сгоди сн. Инстаграм

Едно обаче е сигурно — поради натоварения снимачен график на Едже Кокенли, вероятно ще я видим като булка, най-рано следващото лято.

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Pop the champagne🍾💍

Публикация, споделена от Ege Kokenli (@kokenliege) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар