Горчиво! Щерката на Веселин Маринов с втора сватба за 50 бона (Уникални снимки)

Гласувайте за статията

Трубадурът омъжи дъщеря си за втори път, пръсна 50 бона за венчавка като от приказките

Веселин Маринов вдигна тежка сватба на 19 октомври. Той заведе до олтара дъщеря си за втори път. Бляскавата церемония била в луксозен хотел с голф игрище край курорта Банско.

Цялата зала на ресторанта била обсипана с цветя. Младите се врекли във вечна вярност насред едно от голф игрищата под красива цветна арка от живи рози.

Снимка: Ретро

Да видят как ще си разменят халките били поканени само най-близките на младоженците. Които настанили на бели пейки сред зелената трева. Малко по-късно за същинското тържество пристигнали още гости.

Младоженката впечатлила с маркова дизайнерска рокля с късо болеро в тон.  А естрадният ас не пропуснал да поздрави младото семейство с няколко свои изпълнения като се просълзил докато гледал първия сватбен танц на булката и младоженеца.

Снимка: Ретро

Щастливият баща подарил на щерка си и зет си 15 минутна заря. Която влюбените изгледали, прегърнати на специален подиум.

Интересен момент от венчавката бил срещата на майката на булката Мария със сегашната любима на Маринов. Те се видели очи в очи за първи път, но между сегашната и бившата не се усетило напрежение.

Снимка: Ретро

Веско Маринов споделя, че харесва новия си зет, още повече, че дъщерята му Йоана е много влюбена в момчето. Дори сменила фамилията си и сега тя е Стефанова, а не Маринова. Бардът пожелал на младите скоро да го направят дядо.

За новия зет на певеца е известно, че се казва Евгени и е врачанин, солидно образован. Да припомним, че преди Йоана бе в брак с известен млад лекар, който продължи много кратко, предават от retro.bg.

Вижте още снимки в галерията!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар