Горчиво! Хазал Кая се омъжва (Фериа от „Огледален свят“ каза „Да“ на два пъти по-стар мъж)

Горчиво! Хазал Кая се омъжва (Фериа от „Огледален свят“ каза „Да“ на два пъти по-стар мъж)
3.33 (66.67%) 3 votes

Хазал Кая се омъжва, каза „Да“ на два пъти по-стар мъж от нея

Горчиво! Хазал Кая се омъжва. Фериа от „Огледален свят“ ще мине под венчило и то съвсем скоро. А щастливецът е гаджето й Али Аталай.

Двойката планира сватбата си за 6 февруари, като дори вече изпратиха поканите. Събитието ще бъде в Истанбул, в един от най-изисканите комплекси в града. Коктейлът започва в 19 часа, а актрисата и годеникът й тактично са намекнали, че децата не са желани на събитието. Най-малкото, защото вечерята започва от 21 часа, когато малчуганите обичайно са си по леглата.

Хазал е във връзка с Али Аталай от пет години. В началото на отношенията им имаше доста спекулации. Някои твърдяха, че актрисата е развела женен мъж, което предизвика негодувание сред феновете й. Други пък коментираха, че си е взела твърде стар мъж за съпруг.

Али Аталай не е непознато име за широката общественост. Той играе в Лейля и Меджхун, продуцира различни проекти, пише сценарий, изявява се в различни сериали. От друга страна актьорът все пак е на години, които го правят доста отчужден от младите, но в тандем с Хазал Кая успя да си върне предишната популярност.

„Те са идеалната двойка. Партньори, приятели, колеги. Бракът наистина ще ги сплоти още повече. Рядко се виждат толкова влюбени и отдадени един на друг личности като тях двамата“, споделят техните близки. Двойката се сгоди официално в края на миналата година, а сватбената церемония ще е през февруари. Очаква се съвсем скоро младоженците да се похвалят и с наследник. Това обаче засега не им е приоритет, тъй като са отдадени изцяло на ролите си в киното.

Горчиво! Хазал Кая се омъжва сн. Инстаграм

Горчиво! Хазал Кая се омъжва сн. Инстаграм

Самата Хазал Кая казва за мъжа си, че е по-добрата част от нея. „Той е другата половина от мен. Сродната ми душа. Не мога да си представя живота без него“, споделя актрисата, която лети в облаците от любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар