Горчиво! Нанси Карабойчева с луда българска сватба (Много снимки от венчавката на Мис България)

Гласувайте за статията

Нанси Карабойчева вече е Димитрова, вижте лудата българска сватба на мис България

Антония Петрова си организира луда гръцка и луда руска сватба. Мис България 2013 обаче — Нанси Карабойчева избра да си спретне една щура, весела българска сватба. И каза „Да“ на любимия си Добромир Димитров в Пазарджик.

Събитието се състоя в Пазарджик, а миската от село Юнаците, направо блестеше в бялата си рокля. Красавицата гордо сияеше до любимия си мъж, с когото са заедно от ученическите й години.

Това, което събира влюбените в началото е спортът — Нанси активно тренира, а половинката й е професионален волейболист. Спортът е първата любов на Нанси, докато не решава да се пробва в конкурса „Мис България“ 2013 година. По това време шоуто е по-скоро риалити формат, но сред хубавиците Нанси успява да се превърне в най-голяма звезда. И на големия финал, когато журито оценява не само личностни качества, но и визия, печели именно тя.

Публиката също я обича и Нанси се превръща в една от най-обичаните родни миски. Тя води активни кампании за закрила на животните, печели дори интернет вота на световния конкурс за красота, но заради промени в регламента в последния момент, първото място й се изплъзва. При все това, тя си остава една от най-обичаните носителки на титлата в България.

Дори и след пет години Нанси продължава да е във фокуса на прожекторите, най-вече на модните фотографи. Миската успешно работи като модел и е лице на не една и две известни модни марки. За разлика от колежките си обаче, Нанси не обича скандалите, стои далеч от тях и се старае да пази личния си живот в тайна. Но за сватбата си все пак издаде подробности, при това месеци по-рано.

Нанси Карабойчева се омъжи сн. Facebook

Нанси Карабойчева се омъжи сн. Facebook

Събитието се проведе в Пазарджик, в тесен семеен кръг. За венчавката влюбените поканиха най-близките си роднини и приятели, като преди това миската имаше наистина запомнящо се моминско парти.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар