Горчиво! Марио Симаро от „Трима братя, три сестри“ се жени (Вижте коя е избраницата му)

Гласувайте за статията

Марио Симаро от „Трима братя, три сестри“ се жени

Звездата от хитовата поредица „Трима братя, три сестри“ Марио Симаро се жени. Актьорът неотдавна се сгоди за приятелката си от Източна Европа на частна церемония. Новината бе съобщена от самия него, като младоженците дори отидоха до Колумбия, за да получат благословия за събитието.

Симаро, който минава за един от най-желаните актьори в Латинска Америка, избра почти 21 години по-млада жена от себе си. Актьорът призна, че жената до него го прави много щастлив и е променила изцяло живота му.

Актьорът имаше дългогодишен брак с актрисата Наталия Страйнгард, но двамата се разведоха особено бурно. След това тя се омъжи, а той се впусна в серия несериозни връзки. Слуховете твърдяха, че е имал любовна връзка и с колежката си Дана Гарсия. Красивата актриса обаче заяви, че колкото и добре да се разбира с екранния си партньор, никога не би направила грешката да има интимна връзка с него в живота.

Последвалите проблеми на Симаро с алкохола, почти му костваха кариерата. За щастие звездата се взе в ръце, а очевидно новата му приятелка също му е повлияла. Бронислава Грегушова е от Източна Европа, като е с него почти от три години. Двамата обикалят из цяла Латинска Америка, а Симаро е на седмото небе, щастлив, че най-после е открил подходящата половинка.

Влюбените до такава степен вярват, че любовта им е дар свише, че дори се решиха да отидат до Парагвай, където бяха благословени по време на празника на Дева Мария на 8 декември.

Марио Симаро от "Трима братя, три сестри" се жени сн. Инстаграм

Марио Симаро от „Трима братя, три сестри“ се жени сн. Инстаграм

„Каакупе е специално място за мен. Когато го видяхме, не се поколебахме и за миг“, кадав Симаро по този повод. И двамата искали да получат благословия за предстоящата сватба, а празникът им се сторил идеален повод за това. И дори споделиха снимки от преживяното там.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар