Горчиво! Йозджан Дениз от „Част от мен“ мина под венчило (Ексклузивни снимки от сватбата)

Йозджан Дениз от „Част от мен“ се ожени

Звездата от „Част от мен“ Йозджан Дениз се ожени. След дълги перипетии и търсене на любовта, актьорът най-накрая си намери сродна душа. Щастливката е Фейза Актан, а сватбата се състоя в изключително тесен кръг.

50-годишния актьор доста се забави, докато намери жената на живота си. Фейза е на 25 години, брюнетка и двамата бяха заедно близо година. Преди обаче да минат под венчило, звездата от „Част от мен“ се постара да си подсигури и наследник. Годеницата му е почти в осмия месец, заради което се лиши и от бялата рокля, а се омъжи в черно.

Двойката се венча в дома си в провинцията. Те споделиха само малък кадър от венчавката и излязоха навън, за да помахат на репортерите. Медиите обаче не бяха допуснати до сватбената церемония, което не е изненадващо.

Дениз имаше дълга връзка с колежката си от сериала „Част от мен“ Хатидже Шендил, но двамата се разделиха. След това се заговори, че ухажва Гюлсерен от „Твоят мой живот“, но от аферата им нищо не излезе. След още няколко афери с колежки, Кахраман от „Част от мен“ най-накрая си намери подходяща жена. Младата Фейза е само на 25, но вече е бременна с първото им дете.

Актьорът сам признава, че дълго време не е вярвал, че ще намери жена, с която да сподели живота си. „Сякаш жената за мен просто още не бе родена“, разкрива самият той. Когато обаче се среща с атрактивната брюнетка, хлътва до уши. И не минава много време, преди да я забремени и да й предложи брак.

Йозджан Дениз от "Част от мен" мина под венчило
Йозджан Дениз от „Част от мен“ мина под венчило

Семейството ще дели времето си между къщата в провинцията и космополитния Истанбул. Заради венчавката актьорът отказа и няколко доста примамливи предложения за работа. „Благодарим за пожеланията в най-щастливия ни ден. Радваме се, че споделихте празника с нас“, коментира актьорът. След което се оттегли, за да празнува с бъдещата майка на детето си.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.