Горчиво! Дъщерята на Бил Гейтс се сгоди за милионер (Всичко за събитието + кога ще е сватбата)

Гласувайте за статията

Милионер заби щерката на Бил Гейтс

Милионер заби дъщерята на Бил Гейтс. Дженифър Гейтс, наследничка на един от най-богатите предприемачи в света, каза „Да“ на египетски бизнесмен. Дъщерята на компютърния гений Бил Гейтс се сгоди без много шум.

Двойката си каза „Да“ след 4 години връзка. 28-годишния египтянин поиска ръката на 5 години по-младата си приятелка близо до семейния й дом в Сиатъл.

Дъщерята на Бил и Мелинда Гейтс не е сред най-актуалните светски булки, но годежът й определено предизвика интерес. „Не мога да чакам, за да прекараме остатъка от живота си заедно. Да се учим, да израстваме, да се смеем и обичаме“, написа в своя профил в Инстаграм Дженифър Гейтс. Наследницата на милиардера няма да наследи състоянието му, тъй като баща й е завещал по-голямата част от парите си на различни благотворителни организации. При все това тя не само е достатъчно добре осигурена, но успява да сключи и успешен брак.

Сватбата се очаква по-късно през пролетта и вероятно отново ще бъде в Америка. Дженифър, която е дипломиран биолог от Станфорд, вече четири години излизаше с професионалния жокей на коне. Наел Насар също така е и изключително богат, а семейството му притежава успешен бизнес в Чикаго.

Снимката е направена насред снега, точно в момента, когато Наел успява да й зададе съдбовния въпрос. Веднага след това той споделя в инстаграм „Тя каза „Да“ и допълва, че е най-щастливият човек на планетата.

Дъщерята на Бил Гейтс се сгоди сн. Инстаграм

Дъщерята на Бил Гейтс се сгоди сн. Инстаграм

„Чувствам се най-големият късметлия и щастливец на света точно сега. Джен ти си всичко, което можех да си представя… и толкова повече. Не мога да чакам да продължим задно нашия живот и не мога да си представя да прекарам и минута без теб повече. Обичам те повече отколкото можеш да си представиш и ти благодаря, че правиш всеки един ден като сбъдната мечта за мен. Сега и завинаги!“, допълни той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар