Горчиво! Дамла Сьонмез вдига сватба (Вижте кой е любимият на Гюлру от „Войната на розите“)

Гласувайте за статията

Дамла Сьонмез се омъжва, ето кой е избраникът й

Красивата Гюлру от „Войната на розите“ вдига сватба. Актрисата Дамла Сьонмез , която минава за една от най-хубавите актриси в турското кино, изненада феновете с новината, че ще се омъжва, при това съвсем, съвсем скоро. Красавицата каза „Да“ на колегата си Усхан Чакър /Джелил от „С Русия в сърцето“/. Двамата са заедно вече повече от година, а неотдавна обявиха годежа си.

Красавицата е доста известна на родните зрители с участието си във „Войната на розите“ и като Джейлян от „Една любовна история“, а също и като Зейнеп от „Любов и гордост“. Синеоката изкусителка изкара няколко бурни афери със свои колеги, но най-накрая намери тихо пристанище.

Влюбеното момиче е на седмото небе от щастие, че най-накрая е открила точния човек. „Прекрасно е да си с човека, когото обичаш. Той е мил, нежен и внимателен. Освен това е точно мъжът за мен“, добавя още тя.

Дамла доста време търси подходящ партньор. Тя излиза с Нико от „Брак с чужденец“, Ибрахим паша от „Великолепният век“, а някои я свързваха и със Сечкин Йоздемир. Актьорът обаче изкара тригодишна афера с Деря Шенсой, а към днешна дата има връзка с Демет Йоздемир от „Горчиво и сладко“.

„С Дамла сме само приятели. Много я обичам и смятам, че е страхотна. Но освен приятелство, друго не ни свързва“, категоричен е по повод слуховете за връзката им актьорът. Самият той е силно влюбен в Демет и въобще не поглежда към друга жена, камо ли към някоя от колежките си.

Дамла Сьонмез се омъжва сн. Инстаграм

Дамла Сьонмез се омъжва сн. Инстаграм

Дамла обяви неотдавна годежа си, а вече прави планове и за сватба. „Ще бъде граждански брак и той ще бъде подписан много скоро“, обеща актрисата. За разлика от повечето си колежки, тя е бунтар по душа и планира да се омъжи в дънки и маратонки. И в компанията на много приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар