Горчиво! Брад Пит вдига сватба с новата си изгора (Всичко за предстоящото събитие)

Горчиво! Брад Пит вдига сватба с новата си изгора (Всичко за предстоящото събитие)
5 (100%) 1 vote

Брад Пит вдига сватба с новата си изгора

Актьорът Брад Пит вдига трета сватба. Или поне така изглежда. Звездата от „Имало едно време в Америка“ изненадващо запозна новата си приятелка Алия с родителите си.

Срещата не била планирана и Брад силно изненадал близките си. Семейството доста се смаяло, когато се запознали с нея. Но я харесали веднага.

„Родителите на Брад са изключително консервативни и бяха крайно изненадани, когато заведе Алия. Но тя е фина, здраво стъпила на земята и много интелигентна. А те веднага я харесаха. Освен това въобще не се вълнува от славата на Брад, нито я впечатлява този факт. Това ги спечели окончателно“, разкриват близки до двойката.

Брад Пит и Алия се познават от няколко години, но доскоро твърдяха, че са само приятели. Напоследък обаче актрисата все по-често е засичана в компанията на актьора. „Тя е пълна противоположност на Анджелина и най-доброто, което можеше да му се случи. Нищо чудно, че са като залепени един за друг“, казват още близки на Пит, пише „Woman’s Day“.

За Брад това ще бъде трети брак, ако нещата стигнат до сватба. Но явно актьорът наистина вярва, че този път е срещнал истинската си сродна душа, защото е неразделен с нея и така неочаквано я срещна с родителите си.

Преди да се обвърже с Анджелина Джоли, Брад Пит имаше 5-годишен брак с актрисата Дженифър Анистън. А преди това бе сгоден за друга нейна колежка – Гуинет Полтроу. Малко известен факт е, че той заряза Гуинет малко след като срещна Джен.

Брад Пит запозна Алия със семейството, жени се за трети път сн. Инстаграм

Брад Пит запозна Алия със семейството, жени се за трети път сн. Инстаграм

А няколко години по-късно напусна и нея заради Анджелина. Този път обаче срещата с Алия бе след като се раздели окончателно с втората си съпруга. И явно е сигурен, че е срещнал сродна душа, щом смята да се обвърже за трети път официално.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар