Горчиво! Андреа и Кобрата със сватба догодина (Вижте кога ще бъде)

Горчиво! Андреа и Кобрата със сватба догодина (Вижте кога ще бъде)
5 (100%) 2 votes

Андреа и Кобрата със сватба догодина, боксьорът натисна певицата за брак

Андреа и Кобрата планират сватба след Нова година. 2016 ще бъде паметна за двойката, тъй като спортистът най-накрая е решил, че е време да се ожени за годеницата си. Двойката е заедно повече от пет години и са почти като женени. Единственото, което не са направили е да се подпишат в гражданското официално.

Годениците са заедно от цели 5 години, като Андреа и Кобрата споделят огромното си вълнение и доволство от факта, че са заедно и са щастливи. А сватбата ще бъде черешката на тортата за тях двамата.

Звездите са заедно от няколко години, но досега все нямаха възможност да стигнат до сватба. Кубрат бе съсредоточен върху кариерата си, а Андреа снимаше клипове и албуми. В крайна сметка изпълнителката и боксьора се разбрали и решили, че 2016 е идеална за брак. И двамата се чувстват готови да застанат пред олтара, още повече, че в момента не им се налага да се борят с твърде големи предизвикателства.

Изпълнителката дори е записала Кубрат на спортни танци, за да овладее хората и да не се излага по време на танците. „Истина е. Кубрат много обича да танцува и тръгна на народни танци. Той обожава танците, нищо че нямат общо с професионалния бокс“ допълни самата Андреа.

Мнозина смятат, че това е още един признак, двамата с Кобрата да са готови за олтара. А и боксьорът преди няколко седмици намекна, че с Андреа може да отскочат до гражданското и по-рано, защото имаше шанс певицата да е бременна с първото им дете.

Андреа и Кобрата със сватба през 2016

Андреа и Кобрата със сватба през 2016

В крайна сметка бързата сватба им се размина, а изпълнителката може спокойно да си планира тържеството и да се появи в бяла рокля и в пълния си блясък на венчавката. А междувременно се заговори, че чудото ще стане в началото на следващата година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Горчиво! Андреа и Кобрата със сватба догодина (Вижте кога ще бъде)”

  1. anonimen

    Дек. 19. 2015

    А ДАНО, АМА НАДАЛИ! ТОВА, ЧЕ ХОДИ НА ТАНЦИ НЕ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ЩЕ СКЛЮЧВА БРАК.

    Reply to this comment

Добавете коментар