Горчиво! Айше от „Твоят мой живот“ се омъжи (Първи снимки от сватбата на Шукран Овалъ)

Горчиво! Шукран Овалъ се омъжи, Айше от „Твоят мой живот“ най-накрая каза „Да“

Звездата от „Твоят мой живот“ Шукран Овалъ се омъжи. Актрисата, която играеше психоложката Айше в сериала, каза „Да“ на любимия си в живота. Чаровницата, която бе жестоко убита в поредицата, се венча за любимия си футболист Джанер Елкин на скромна церемония в Истанбул.

Събитието се е състояло преди цели шест месеца, но звездната двойка преживя истинска драма през първите месеци от семейния си живот. Така например, никой не знаеше, че Айше е бременна и то от дългогодишния си любим. Двойката решила да сключи доста прибързан брак именно защото младоженката е очаквала дете. Тя била бременна в третия месец, а последните седмици от бременността й се оказали кошмар за нея.

Причината е фактът, че актрисата е имала някои трудности в последните седмици, за които е виновен стресът в първите часове след сватбата. Оказало се, че събитието далеч не минало мирно и щастливо.

А историята напомняла повече на турски сериал.

Това е първи брак за Айше от „Твоят мой живот“, но втори за съпруга й Джанер Елкин. Футболистът по-рано се оженил за друга жена, от която има 7-годишен син. Дамата не присъствала на сватбата, но се появила на тържеството заради сина си, като изпаднала в истерия малко след това. По-ужасното обаче било, че тя буквално се сринала и получила нервна криза, когато разбрала, че младоженката, освен, че й е отнела съпруга, също така е и бременна.

Шукран Овалъ се омъжи със скандал сн. You Tube
Шукран Овалъ се омъжи със скандал сн. You Tube

Наложило се да викат лекари, да я настаняват в болница, а стресът бил ужасен не само за сина на Елкин, но и за булката. За щастие преди четири дни, благодарение на опитния лекарски екип тя роди напълно здраво момиченце. Междувременно стана ясно и защо се е случил скандалът. Уж приятелския развод между футболиста на „Бешикташ“ и бившата му съпруга е белязан от скандал. Двамата привидно се развели по взаимно съгласие, но в действителност, бракът е разтрогнат от футболиста заради изневярата на жена му.

Актрисата стана майка преди четири дни сн. Instagram
Актрисата стана майка преди четири дни сн. Instagram
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.