Горчиво! Айше от „Твоят мой живот“ се омъжи (Първи снимки от сватбата на Шукран Овалъ)

Гласувайте за статията

Горчиво! Шукран Овалъ се омъжи, Айше от „Твоят мой живот“ най-накрая каза „Да“

Звездата от „Твоят мой живот“ Шукран Овалъ се омъжи. Актрисата, която играеше психоложката Айше в сериала, каза „Да“ на любимия си в живота. Чаровницата, която бе жестоко убита в поредицата, се венча за любимия си футболист Джанер Елкин на скромна церемония в Истанбул.

Събитието се е състояло преди цели шест месеца, но звездната двойка преживя истинска драма през първите месеци от семейния си живот. Така например, никой не знаеше, че Айше е бременна и то от дългогодишния си любим. Двойката решила да сключи доста прибързан брак именно защото младоженката е очаквала дете. Тя била бременна в третия месец, а последните седмици от бременността й се оказали кошмар за нея.

Причината е фактът, че актрисата е имала някои трудности в последните седмици, за които е виновен стресът в първите часове след сватбата. Оказало се, че събитието далеч не минало мирно и щастливо.

А историята напомняла повече на турски сериал.

Това е първи брак за Айше от „Твоят мой живот“, но втори за съпруга й Джанер Елкин. Футболистът по-рано се оженил за друга жена, от която има 7-годишен син. Дамата не присъствала на сватбата, но се появила на тържеството заради сина си, като изпаднала в истерия малко след това. По-ужасното обаче било, че тя буквално се сринала и получила нервна криза, когато разбрала, че младоженката, освен, че й е отнела съпруга, също така е и бременна.

Шукран Овалъ се омъжи със скандал сн. You Tube

Шукран Овалъ се омъжи със скандал сн. You Tube

Наложило се да викат лекари, да я настаняват в болница, а стресът бил ужасен не само за сина на Елкин, но и за булката. За щастие преди четири дни, благодарение на опитния лекарски екип тя роди напълно здраво момиченце. Междувременно стана ясно и защо се е случил скандалът. Уж приятелския развод между футболиста на „Бешикташ“ и бившата му съпруга е белязан от скандал. Двамата привидно се развели по взаимно съгласие, но в действителност, бракът е разтрогнат от футболиста заради изневярата на жена му.

Актрисата стана майка преди четири дни сн. Instagram

Актрисата стана майка преди четири дни сн. Instagram

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар