Горещо маце ли? Шарън Стоун отблизо – с бръчки и отпусната кожа (Вижте я без фотошоп – Снимки)

Гласувайте за статията

Последното видео на Шарън Стоун в мрежата безспорно показа какви чудеса може фотошопът

Една от най-обичаните актриси на американското кино съвсем скоро постна видео, в което изглежда неузнаваема. Повече от ясно е, че идеята да клипа е не да разкрива красота, а да представи жената такава, каквато е, пък било то вече и на възраст. Поводът за публикацията са притесненията на Шарън Стоун за физическата ù сигурност и оцеляване. Затова тя използва момента и учи феновете си как да си направят паник стая.

Дали защото вече задмина шейсетте, или пък заради стреса покрай коронавируса и размириците в Америка, актрисата изглежда доста се е притеснила. Авангардното ù включване в мрежата със сигурност привлече вниманието не само със странната си тема, но и с неподправената визия на героинята. Никакъв фотошоп, лек грим и образ, типичен по-скоро за старица, отколкото за секссимвол. На всичкото отгоре звездата от „Първичен инстинкт“ съветва хората да се барикадират в спалнята като вероятно най-безопасното място в къщата. Другият вариант пък е в банята, тъй като и там разполагаме с най-малко прозорци. Одеяла, храна, протеинови десерти, всякакви мобилни устройства – Шарън никак не си губи времето и ни очертава всичко, което трябва да направим, ако се наложи.

Безспорно паниката около коронавируса и размириците в САЩ са дали своето страшно отражение върху Стоун. Вероятно голяма част от досегашните ù представи за света са били пренаредени, за да си позволи да се покаже пред аудиторията в този си вид. Бръчки, отпусната кожа, по-скоро старчески, отколкото младежки вид, странни очила към стайлинга в добавка… Шарън искрено показва, че и тя е подвластна на времето с неузнаваемата и изненадваща визия, на която ни прави свидетели.

Секссимвол ли?

Секссимвол ли?
Снимки: Инстаграм

О!

О!

 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Make a safe room here’s how 👍🏻💪🏻

Публикация, споделена от Sharon Stone (@sharonstone) на

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар