Горещи разкрития за Кейт Мидълтън

Гласувайте за статията

Може би ви се струва нереално

Горещи разкрития за херцогинята на Кеймбридж – Кейт Мидълтън, видяха бял свят. Те бяха направени от близък до нея човек.

Едва ли има дама, която да не се пита как Кейт Мидълтън поддържа външния си вид и какви са тайните й за това.

Кейт Мидълтън

Може би ви се струва нереално

Животът на херцогинята на Кеймбридж винаги е вълнувал дамите по цял свят. Роялката е сред най-обичаните и известни личности не само във Великобритания, а в цял свят.
Експерти разкриха поредна тайна за Кейт Мидълтън, която определено вълнува всяка една дама.

Херцогинята на Кеймбридж има перфектна блестяща коса, която е леко вълнообразна. Тази прическа е нейната визитна картичка.
Наскоро Кейт направи косата си малко по-светла. Това тя постигна благодарение на кичури, които изглеждаха толкова естествено, сякаш са се получили от повечето слънце през лятото.

Няма как да не отбележим, че този цвят й отива наистина много и е изключително подходящ за съпругата на принц Уилям.
Гледайки към Кейт мисълтън може да ни е трудно да си представим, че ние простосмъртните може да постигнем такива къдрици и блясък на косата, без помощта на стилист.

Тайната за перфектната коса на монарха беше разкрита от нейния фризьор Ричард Уорд.
В интервю той разкрива как евтино всяка една дама може да направи косата си именно като тази на Кейт. Тайната е в специалната четка, която използва херцогинята, а тя струва едва 13 евро.

Според стилиста прическата на Кейт е изцяло благодарение на тази четка. „Четчиците й са не само антисептични, но и се борят с лекота със заплитанията на косата, без да съсипват и накъсват краищата „, казва той, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар