Гордата Аси в топ 100 на най-красивите жени на планетата (Вижте кои са другите й конкурентки)

Гласувайте за статията

Гордата Аси Туба Бююкюстюн влезе в класацията за най-красивите жени на планетата

Туба Бююкюстюн стана първата турска актриса, която зае престижно място в класацията за най-красивите жени на планетата. Порталът „Най-красивите на света“ обяви 100-те най-красиви звезди и гордата Аси зае своето почетно място в състезанието.

Хубавицата Туба Бююкюстюн бе единствената турска актриса, която се класира в челната 20-ца. Красавицата зае почетното 17 място в листата. Назад след нея се наредиха звезди като Ким Кардашиян, Кайли Дженър и дори някои от ангелите на Виктория Сикрет. А прекрасната Туба отново триумфира като една от най-красивите жени на планетата.

В родната си Турция зеленооката актриса е смятана за една от най-красивите жени. И дори колежката й Азра Акън й отстъпва първото място по популярност и красота. Гордата Аси умело използва славата си в Европа,  за да се превърне в рекламно лице на някои от най-известните козметични марки. За първи път обаче и Холивуд поглежда към нея. При това с такъв възторг, че я класират чак на 17-то място.

 

Доста назад са четири колежки на красивата Туба, сред които и Мерием Узерли. Турската хубавица заема 40-то място в състезанието, а на 80-то е Хазал Кая. Интересно, че на 84-то място потребителите на портала класират Фахрие Евджен. А на 88-мо Серенай Саръкая. Място в листата обаче не намира друга една турска звезда  — Берен Саат.  Красивата актриса от известно време стои далеч от всякакви подобни класации. И както самата тя казва — предпочита да се занимава с по-стойностни неща.

Гордата Аси се нареди сред най-красивите жени на планетата сн. Wikipedia

Гордата Аси се нареди сред най-красивите жени на планетата сн. Wikipedia

Във всички случаи обаче победата на Туба е личен триумф за актрисата и не само. Публична тайна е, че с Берен не се разбират много, след като делиха един мъж. За съжаление и на двете Бюлент Инал не избра нито една от тях. Актьорът предпочете да се ожени за по-кротко момиче, което бързо го дари с няколко деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар