Гопи от „Остани с мен“ напуска сериала (Джиа Манег със скандални разкрития зад кулисите)

Гопи от „Остани с мен“ напуска сериала (Джиа Манег със скандални разкрития зад кулисите)
1.75 (35%) 4 votes

Гопи от „Остани с мен“ си тръгва, Джиа Манег със скандални разкрития

Актрисата Джиа Манег, по-позната като Гопи от „Остани с мен“, напуска сериала. Чаровната любимка на зрителите напуска поредицата след двете години участие в нея. Поводът е страхотен скандал между нея и продуцентите, след който тя отказва да продължи да работи с тях.

„Снимаме без почивка по 24 — 25 дни в месеца. Полагат ни се пет-шест дни, през които да отдъхваме. По това време получих покана за участие в танцово шоу. Говорих с екипа им и разбрах, че репетициите и участието ми там по никакъв начин няма да се отразят на снимките на сериала. Отидох да говоря с продуцентите. Уверих ги, че това няма да се отрази на работата ми. Проблемът обаче беше, че предаването се снимаше от конкурентна компания, а и за друга телевизия. Разговорът не беше от приятните и няма да го коментирам. Ще кажа само, че те не са хора. Тръгнах си изключително обидена“, спомня си Джиа.

По договор тя трябва да играе Гопи от „Остани с мен“ поне още един месец. И тя спазва ангажимента си, след което отказва категорично да поднови договора си. „Обидена съм. Наложи се да тръгна на психолог. В един момент осъзнах, че те съсипват здравето ми. Говорих с моя лекар и реших, че е най-добре да напусна. Обичам феновете си и съжалявам за това, но няма да позволя да се отнасят с мен по този начин. Не мога да простя. Здравето ми е на първо място“, каза наскърбената актриса.

Гопи от "Остани с мен" си тръгна със скандал от сериала Джиа Манег сн. Инстаграм

Гопи от „Остани с мен“ си тръгна със скандал от сериала сн. Инстаграм

Скоро след това тя е засипана с покани за участие в други проекти, но се задоволява да участва в риалити формати, поне докато се съвземе. Следва главна роля в друг сериал, където по думите й среща много повече приятели и подкрепа, отколкото в предишната поредица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар