Гонят Жени и Тачо от дома им! Съседите им с нова жалба срещу тях дни преди делото (Скандални подробности)

Гласувайте за статията

Жени и Тачо отново подлудиха съседите си със среднощни купони

Междусъседските драми в семейството на Жени Калканджиева продължават. Двамата със съпруга й Стефан Манев-Тачо, с когото отново се събраха след поредната раздяла, пак опънаха нервите на комшиите си в столичния квартал „Бояна”. Само няколко дни преди делото за дребно хулиганство на 25 юни, отложено заради разпит на свидетели, Жени си спретна поредния нощен купон.

Този път обаче съседите на „Мис България 1995” решили да не влизат в конфликт с нея. Те записали шума, който се вдига от апартамента на Жени и Тачо и предали записите в полицията. Комшиите на Калканджиева пуснали нови жалби срещу нея и се надявали те да послужат като още едно доказателство по делото срещу красавицата.
„Тормозът продължава ежедневно. От 6 сутринта започва блъскане, тропане и силна музика. Не спят ли тези хора?”, оплакват се съседите й.

жени и Тачо

Снимка: ХотАрена

Междувременно 90% от жителите на кооперацията, в която живее Калканджиева, поискали тя да се изнесе. Съседите й направили подписка още когато съпругът на бившата миска преби един от съседите в блока. Тогава Тачо бе задържан и освободен под гаранция от 5000 лева, но инцидентът се разследвал от прокуратурата. Той не живее в кооперацията вече втори месец. При него е и синът им Георги. В апартамента в момента е останала само Калканджиева, която е поставила няколко камери за видеонаблюдение в кооперацията. В малкия блок има 12 апартамента, в които живеят 9 семейства или 8, като изключим това на Жени и съпруга й. От тях 6 семейства са се подписали те да се изнесат, а 2 не са. Това означва, че по закона за етажната собственост Калканджиева ще бъде принудена да напусне жилището. Съседите й вече подготвяли съдебен иск, с който по Закона за етажната собственост щели да настояват скандалното семейдство да продаде апартамента си.

Навръх Гергьовден Жени се счепка жестоко с две от съседките си в кооперацията в „Бояна”. Разправиите между шестата по красота в света за 1995 г., Маги Захариева и 52-годишната й майка Ралица започнали още на 5 май около 10 часа, а лютата свада продължила до късно през нощта. Словесната свада между тях прераснала в грандиозен скандал, а на адреса пристигнала патрулка от Шесто РПУ, която Жени повикала. След като отправили предупреждение на трите дами, униформените си тръгнали, но по-късно отново били повикани от съседките на Калканджиева. Този път заради арогантното й поведение бившата миска била задържана. По нейно настояване, въпреки молбите на останалите съседи, в патрулката се качил и 10-годишния й син Георги.

Синеоката красавица отдавна подозирала, че комшиите й правят всичко възможно да се изнесе от жилището. Напрежението ескалирало, когато намерила пред вратата си накъсани листчета хартия и заподозряла съседките си, че й правят магии. Жени ги събрала и ги хвърлила пред вратата им. Калканджиева пък откровено призна, че нямат намерение да продават дома си в скандалната кооперация, тъй като няма къде да отидат. От 10 години бившата миска изплащала ипотечен кредит за жилището, а 2-месечното извънредно положение я оставило без доходи. „Може да сме всякакви, но ние не сме мръсници. Ние сме просто истински хора. И когато полудеем, полудяваме, но не сме подмолни“, защитава семейството си бившата миска.

След проблемите със съседите си Жени, Тачо и синът им Георги временно се изнесоха в бобовдолското Големо село, където шефката на „Визаж” има наследствена къща. Скандалното семейство заживя сред природата и без съседи, а комшиите им в столицата си отдъхнаха, но само временно, пише Уикенд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар