Гонзо забрави Цеци Красимирова, обясни се в любов на жена си (Вижте думите му)

Гонзо забрави Цеци Красимирова, обясни се в любов на жена си (Вижте думите му)
5 (100%) 1 vote

Гонзо се обясни в любов на жена си, въпреки многото си изневери

Гонзо е категоричен, че Мариета е жената за него

Гонзо забрави Цеци Красимирова. Бившият футболист показа, че единствената жена за него е съпругата му Мариета, въпреки, че години наред се говори за изневерите му с не една и две красавици. Като най-известната му афера е с любовницата на Косьо Самоковеца.

В опитите си да го задържи в семейното ложе, Мариета се подложи на куп пластични операции, с надеждата да подобри визията си.

Гонзо и Мариета

Снимка: Мироглед

Дали заради това или заради друго, но левскарят действително се кротна при половинката си. В ефира на „Преди обед” той се похвали със стабилното си семейство и сина абитуриент и дори заяви, че част от дамите, с които е било забърквано името му, са напълно неизвестни за него.

„Медиите ме развеждат често, намесват ме с жени, които дори не познавам, но ние със съпругата ми си имаме доверие”, обяви Гонзо.

Той бе категоричен, че жена му Мариета Иванова е точната жена за него. Тя не обича медийното внимание и е посветила живота си на отглеждането на сина си. Момчето също се занимава с футбол, но Иванов не наследника му да наследи неговата професия. В момента Гонзо заляга над учебниците по английски-нещо, което е трябвало да направи още преди години, критично призна спортистът, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар