Голям мъж! Християн Гущеров пищял от страх по време на мелето (Вижте как стана за резил)

Християн Гущеров се оказа страхливец, баровецът се скатал  от мелето, гардовете му раздавали юмруци вместо него

Християн Гущеров, който бе арестуван през уикенда изобщо не е участвал в масовия побой. Това издават от полицейското обвинение. Като допълват, че  пищял от страх и се мъчел по най-бързия начин да се скатае от бабаитите, предават от електронното новинарско издание blitz.bg.

Негови авери се подсмихват и клюкарстват, че единственото, в което любимия на Светлана Василева може да бъде обвинен е, че е дезертирал от масовия бой. По думите на свидетели заради него в битката влезли гардовете му. Особено единия, който е над два метра висок раздавал юмруци наляво и надясно и отсрамил шефа си в побоя. Докато милионерското чедо давало на заден ход.

При тези факти няма как баровския син да се окаже с обвинение за хулиганство. Такова е повдигнато на човека от охраната му и на другите участници.

Гущеров младши ще отърве кожата само с глоба от 20 лева защото нацелил патрулката на заден ход, 2000 хиляди лева ще е санкцията задето е отказал проба за алкохол и наркотици и две години ще е с отнета книжка. Бълха го ухапала, коментират близки до милионерския наследник. А колкото до отнетото свидетелство за правоуправление някой от хората му ще го вози. Така, че Християн се отърва напълно сух от среднощния екшън.

С първи коментар се включи и баща му Добромир Гущеров. Той защити отрочето си като неглижира поведението му и каза, „Голяма работа, какво толкова е станало, хиляди отказват такива проверки!”

2 коментара
  1. До Г-н Гущер Първи казва

    Към Гущер старши: станалото е знак, че детето ти е пияница и наркоман и че си орисан да си все със снахи с имена Отварачката, Свирката и тн. От калта дошло, в калта отишло

  2. toni казва

    нали точно за това им се плаща, ако трябваше той да се бие, а те да стоят отстрани и да го гледат, за какво са му?!?!?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.