Голямата тайна на „Двама мъже и половина“: Какво не знаем за Евелин Харпър?

Голямата тайна на „Двама мъже и половина“: Какво не знаем за Евелин Харпър?
5 (100%) 1 vote

Евелин Харпър от „Двама мъже и половина“ скандална и в живота

Откачената майка на Чарли Харпър, Холанд Тейлър, която всички обожават в сериала „Двама мъже и половина“, в реалния живот не е по-малко скандална. Една от големите тайни на сериала, която излезе на бял свят едва преди няколко години е свързана именно с Евелин Харпър. И по-точно със звездата, изиграла толкова добре ролята й.

Популярната актриса, чиято героиня скандализира не само децата и внука си, в живота открито признава, че вместо мъжете предпочита жените. А също така, че не страда от излишни задръжки да си намери по-млади „зайчета”.

Тя още миналата година призна, че има връзка с 32 години по-младата си колежка Сара Паулсон, а сега това обяви и самата Сара. „Ако всички решения в живота ми бяха взимани под влияние на общественото мнение, бих се чувствала ужасно зле.. Мога да ви кажа, че съм безкрайно влюбена и че най-голямата ми любов е Холанд Тейлър”, открито заяви красивата Сара, която е луда по „майката“ на Чарли, след като се запознала с нея, още преди 10 години, когато Холанд е имала връзка с Шери Джоунс.

„Смятам, че тя е най-красивата жена, която някога съм виждала. Има нещо специално в това, когато сте във връзка с човек, който е по-възрастен от вас. Сякаш цените по-дълго общото време, много неща виждате по различен начин и са ви по-скъпи”, допълва Сара.

„Това е най-хубавото нещо, което можеше да ми се случи в живота”, заяви пък Тейлър миналата година, когато призна, че години наред се е борела с депресията, а любовта най-накрая й е помогнала да се измъкне. Актрисата също така сподели, че мисли за сватба с приятелката си и е категорична, че не желае нейната връзка да се превръща в „политически въпрос”.

"Двама мъже и половина" крие мегаскандални тайни

„Двама мъже и половина“ крие мегаскандални тайни

че не иска нейната сексуалност да стане „политически въпрос“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар