Голямата любов на Слави влиза във Фермата (Психоложката Маги става част от шоуто)

Голямата любов на Слави влиза във Фермата (Психоложката Маги става част от шоуто)
5 (100%) 1 vote

Голямата любов на Слави става част от Фермата

Голямата любов на Слави Трифонов – Маги, влиза във „Фермата“. Блондинката, която навремето разби сърцето на Дългия, а после стана експерт по любовни отношения, се подвизава като психолог в риалитито.

Освен че е участвала в подбора на участниците в новия сезон на шоуто, Маги Ангелова ежедневно анализира конфликтите между състезателите в стопанството, изследва стратегиите им и разкрива манипулациите им.

Голямата любов на Слави

СНимка: Марица

Бившата на Слави, която има тапия по психология от Софийския университет, развива собствена практика далеч от телевизионния екран. Освен с традиционни методи тя лекува пациентите си чрез тибетски купи, шамански ритуали и ангелска терапия. Работи с деца и родители, помага на двойки да подобрят отношенията си и налага свой метод за „здравословна“ раздяла между партньорите.

Раздялата й със Слави Трифонов обаче не беше от най-здравословните. Варненката стана масово популярна преди двайсетина години, след като гологлавият тв водещ й се обясни в любов на финалния концерт на „Хъшове“, малко след като беше зарязан от нея. Прочувствените му думи я трогнаха и след тях двамата закрепиха връзката си, но за кратко, пише marica.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар