Големи панаири покрай развода на Мария

Гласувайте за статията

Според в. „Супер 19“ двамата наистина са били заедно само че прегрешението е било за една нощ.

Сцената се разиграла не къде да е, а в Сен Тропе това лято. И, за съжаление на двамата или може би по желание на половината от тях, не останала тайна за голяма българска компания, която по това време се намирала в най-гъзарския курорт в Европа и света.

Големи панаири покрай развода на Мария

Големи панаири покрай развода на Мария

Точно тогава се бяха появили слухове за раздялата на фолкаджийката Мария със съпруга й Митко. За да се утеши, тя заминала на гости на приятели във Франция и така се озовала и в Сен Тропе и станала тя, каквато станала.

Естествено, това са само думи на хора, представящи се за свидетели. Близки на семейството твърдят, че тия слухове ги пуска съпругът на Мария, за да има козове срещу нея при евентуален развод. Клюкарите шушукат още, че както Наталия Гуркова преди нея, и Мара била разлюбила съпруга си в разгара на кризата в бизнеса му. Дали охлаждането е следствие от брачния живот на певицата или пък на промененото имотно състояние на мъжа й – това вече си знаят само двамата млади.

Истината е, че половин година вече съпрузите не се появяват заедно. Последното светско пришествие на Митко беше по време на коктейл на застрахователна компания, близка до Алексей Петров и управлявана от любимата му Ина в дипломатическия клуб в Горна баня. Хайлайфната проява се състоя в самото начало на лятото. А Мария не беше с благоверния си.

Точно по това време тя е кръстосвала баровете на Сен Тропе, припомнят си нейни дружки.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар