Опа! ВИЖТЕ какво прави Годжи с тази танцьорка

Гласувайте за статията

Певецът пусна ръце на танцьорка

Партито в столичната дискотека на Коцето определено е било доста горещо. Певецът Георги Милчев — Годжи бе сред специалните гости преди броени дни и спретна уникално шоу. Освен че развличаше разгорещените фенки, които го обсаждаха, певецът не пропусна да оцени подобаващо и прелестите на една от танцьорките.

Къде гледа Годжи?

Къде гледа Годжи?

Пред очите на цялата тълпа Годжи жадно надничаше в деколтето на блондинката, която не изглежда да беше против това.

Определено в последно време певецът доста се забавлява по участия. Близки до Годжи твърдят, че музикантът тотално е  забравил за бившата си приятелка Станислава.

Музиканта се оказа ценител на женската красота

Музиканта се оказа ценител на женската красота

Изпълнителят, който допреди няколко месеца излизаше с балерината Станислава тотално я загърби. Певецът флиртува като отвързан по участия и се опитва да ощастливи с вниманието си всичките си фенки. И не само тях, както се оказа.

Познати на Годжи коментират, че музикантът, съвсем е прежалил Станислава и се опитва да навакса времето, в което тънеше в депресия. Не е тайна, че певецът много се засегна, защото вече се канеше да заведе приятелката си до олтара, когато Станислава го замени с млад футболист. След месеци на тежка депресия, Годжи отново е на гребена на вълната и не спира да купонясва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар