Годжи ожени наследника си, чака внуче (Всичко за сватбата на Цветомил)

Годжи ожени наследника си, чака внуче (Всичко за сватбата на Цветомил)
5 (100%) 1 vote

Годжи ожени големият си син Цветомил, бързат със сватбата защото бебето е на път

Цветомил е по-големият син на Годжи  и вече се задоми. Момчето е на 25 години, но бърза да се ожени защото булката била бременна. Шушукат в фамилията Милчеви.

Цветомил

Цветомил

Годжи

Бъдещата жена на Милчев Младши е русенската актриса Диана. С която левенът се запознал на кастинг за филма „Непобедимите 3“. Цветомил пробвал да пробие на снимачната площадка. Но за съжаление не го харесали и не се уредил дори с епизодична роля.

Брюнетката Диана била избрана за роля на албанска селянка. Двамата се харесали още преди снимките. До края на годината смятат да минат под венчило.

Запознати разкриват, че Годжи бил доволен от развитието на интимните отношения на Цветомил. Въпреки, че има вероятност да повтори неговата грешка. Като се ожени млад и стане бързо баща.

Годжи се надява Цветомил да се кротне. По време на тийнейджърските си години момчето е много лудо. То е одрало кожата на известния си татко. Само дето е доста по-висок, пише vsekiden.com.

От малък има влечение към рока и стартира кариерата си в рок бандата Кийп дъ фейт“. Дори спечелва национален конкурс. Но не се задържа дълго на едно място. И после сменя доста банди.

Милчев Младши се бе взел много на сериозно и вилнееше като истинска рок звезда. Като не пропусна да опита от всичките неща като забранени вещества, любов с фенки и дори търкали.

Буйният младеж изяде пердах заради закачката си с дъщерята на известен врачански мафиот в родния си град. Тогава Годжи му чете конско и го поучава да вземе да се държи като мъж. А не да е лигльо.

Освен всичко друго от Цветомил е наследи от баща си и влечението към алкохола. Сега басистът се надява наследникът му като се ожени и стане баща да спре да се плъзга по надолнището.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар