Годжи залюби циганка?

Гласувайте за статията

Басистът на Слави не е зарязал балерината?

Страстите между двамата се разгорели именно покрай дуета им „Давай“, свидетелстват хора от „Пайнер“. По време на записите и на снимките за клипа певицата и Годжи демонстрирали близки отношения и за никого в екипа не останало съмнение, че между Милчев и Роксана тече гореща свалка.

Годжи залюби циганка?

Годжи залюби циганка?

Пристигали заедно с колата на музиканта, излизали да хапнат и после си тръгвали заедно. Една от по-интимните сцени във видеото пък изиграли с такава страст, сякаш са любовници от години. Колежки на ромката твърдят, че тя нямала никакви намерения да се отдаде на флирта с дясната ръка на Дългия. Не го и отблъсквала обаче, защото добре осъзнавала важната му роля в изграждането на кариерата й. Именно благодарение на Годжи Роксана се уреждала с участия в хитови заведения, а двамата вече били затрупани с покани за съвместни изяви. Покрай славата на музиканта ромката трупала дивиденти и дори се надявала някой ден да запее с „Ку-ку бенд“ по турнета.

Запознати с аферата пък се чудят как изпечен плейбой като
Годжи си е Загубил ума по циганката Той продължава да дели постеля с 23-годишната балерина от „Магаданс“ Станислава Лефтерова. Музикантът би трябвало да се е кротнал с младата хубавица, която ухажваше цяла година, а от близо две редовно я приютява в леглото си. През лятото дори я представи на светско парти.

Изглежда, след официализирането на връзката им балерината е омръзнала на музиканта, коментират във фолк средите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Trackbacks/Pingbacks

  1. ГРУБО! Подиграха се със сватбата на Роксана (СНИМКИ) | Life.LafBG.com - 17.08.2012

    […] на Роксана вече е факт. Ромската перла на „Гласът на България” се […]

Добавете коментар