Годеницата на Данчо от Фермата се покри (Камелия си изтри профила след флиртовете на магьосника с Даяна)

Годеницата на Данчо от Фермата се покри (Камелия си изтри профила след флиртовете на магьосника с Даяна)
5 (100%) 1 vote

Годеницата на Данчо от Фермата не крие, че страда от фриволното поведение на магьосника

От два стола, та на земята. Това може да се случи с фокусника и общински съветник от Габрово Йордан Белев, който е един от най-интересните участници във „Фермата“. Ревност като торнадо помете актрисата Даяна Ханджиева в риалитито. Повод да се разфучи й даде Йордан, с когото флиртуват от началото на шоуто, а всяка вечер си лягат един до друг и нежно се прегръщат.

Илюзионистът си навлече гнева на красавицата, след като си позволи да демонстрира интерес към друга жена – народната певица Поли Хубавенска. Магът открадна китката й при възстановката на обичая Димитровден, по време на който всички участници бяха облечени с носии. „Къде ще спиш тази вечер? Няма да спиш при мен с тези решения, които взимаш! Много ревнувам!

Данчо от Фермата и Камелия

Снимка: Фейсбук

Като ми гръмне тази ревност в стомаха, ходи я спри!“, изсъска ядосано Даяна срещу шашнатия Йордан, след което безпомощно се разплака и се сгуши в прегръдките му. Поведението на актрисата едновременно озадачи и разнежи фокусника. „Много харесвам Даяна, не мога да го скрия. Адски съм впечатлен колко земна и красива е“, призна по-късно той. Междувременно годеницата на Белев, която изплака мъката си от флирта му с красивата актриса в социалните мрежи, изтри инстаграм профила си.

Не е тайна, че Йордан има годеница и Даяна разбра за нея от визитките на фермерите. Камелия Ноева показа разочарованието си от фокусника с емоционален пост преди време, така че бъдещето на връзката им изглежда неясно, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Годеницата на Данчо от Фермата се покри (Камелия си изтри профила след флиртовете на магьосника с Даяна)”

  1. Калимира

    окт. 23. 2020

    Данчо не издържа на изкушението, а Дая не биваше да го съблазнява. Сега като свърши фермата годеницата му ще му е сърдита, а с Дая няма как да останат заедно. Най-много ще страда дъщеричката му, която ще е объркана. Да е ерген разбирам. Абе хора като знаете че вие слаб ангела не влизайте в тая ферма да му се не види! То е ясно че там толкова време в изолация им се променя гледната точка, но после какво…

    Reply to this comment

Добавете коментар