Годеницата на Калин Врачански му би шута (Хубавата Алекс заряза актьора след годежа им)

Гласувайте за статията

Годеницата на Калин Врачански съвсем изненадващо го заряза

От дни в публичното пространство витае именно тази информация. Оказва се, че половинката на известния актьор го е зарязала, без да ѝ мигне окото. Драматичната раздяла се случва прекалено скоро след годежа им. Въпреки че двамата планираха да се венчаят, по всяка вероятност това няма да има как да се случи. Така хубавата Алекс не се поколебала и взела крайното решение. Към днешна дата Калин Врачански отново е ерген и скитори съвсем сам по софийските улици.

Калин Врачански няма да се жени

Калин Врачански няма да се жени
Снимка: razkritia.com

Още през летните месеци се заговори, че пресните годеници вече не са заедно. Тогава направи впечатление, че двамата не са се появявали никъде в комплект. На всичкото отгоре тези дни Врачански бе забелязан да се разхожда сам-самичък по улиците на София. Външният му вид също прави впечатление на фотографите на „Ретро“. Брадясал и екипиран като за посред зима, сексапилният актьор си взема дозата зимна разходка съвсем соло.

Къде е Александра? Това се питат всички заинтересовани. Ако се вярва на слуховете, ергенският живот вече е открит пред звездната ѝ половинка. И ако доскоро той стягаше сватба, занапред вероятно ще си търси ново гадже. Всеизвестно е, че Калин Врачански не е заклет привърженик на брака, коментира hotarena.net. Дали в крайна сметка тази му позиция не му изигра лоша шега, засега не е известно.

Неждният годежен пръстен на ръката на Александра бе по-скоро изключение, отколкото игра по правилата. Така може би съвсем неслучайно в момента двамата не са заедно. На всичкото отгоре буксува и кариерата на актьора. Заразяването с коронавирус на практика му изигра още един лош номер, като тотално го лиши от ангажименти. Макар и ваксиниран, сексимволът на България успя да хване коварната болест. При това положение отпаднаха планираните му изяви и на тяхно място, за съжаление, се настани творчески застой.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар